Operacija dioptrije Doktor1A

Operacija dioptrije Doktor1A

Ste razmišljali, da bi šli na operacijo dioptrije?  Ja, to se gre za vse tiste, ki nosimo očala in smo nekako se že naveličali samih očal. Danes nam s pomočjo operacije lahko vsako dioptrijo že popravijo oziroma smo na koncu brez očal. Operacija dioptrije ni težka oziroma zapletena operacija in je namenjena vsem, ki se za njo odločijo. Nikoli več ne boste rabili nosit očal, saj vemo, da niso očala poceni in prav tako v poletnih mesecih ne moremo nosit sončnih očal. To se gre za lasersko operacijo, ki jo opravljajo že dalj časa in so ljudje zelo zadovoljni.

Če se odločite za operacijo dioptrije izberite res vrhunski očesni center, ki so zaupanja vredni. Operacija dioptrije je poseg, ki vas ne bo nič bolelo. Med samo operacijo ste budni in boste nekako vse videli. Sam poseg ne traja ure in ure ampak samo nekaj sekund. Kaj točno vam naredijo in kako točno vse skupaj poteka boste izvedeli na samem pregledu pred operacijo. Ker pa nam zdravstvo ne krije te operacije si jo moramo sami plačati, kar pa se zadeva same cene se pozanimajte. Ker cene se gibljejo od 537 Eur naprej, odvisno od vaše dioptrije.

operacija dioptrije

 

 

Danes operacijo izvaja že nekaj različnih očesnih centrov. Doktor1A vam zagotavljajo, da imate pregled in svetovanje zastonj, kar vam drugi centri še to zaračunajo. Pred operacijo greste na pregled, kjer vas očesni zdravnik pregleda oziroma vaše oči, vam izmeri dioptrijo in vam pove kako glede operacije. Operacija dioptrije je varen poseg, ki vam ne bo pustil posledic. Greste takoj domov in že takoj boste videli razliko v samem vidu. Kot sem že omenila med posegom ne spite, ne dobite injekcije ampak v oko samo ene kapljice. Če ste se naveličali očal in bi nadaljnja leta radi uživali brez njih, vam priporočam operacijo dioptrije.

Na vrh