Betonski lovilec olj Gorec

Betonski lovilec olj Gorec

Vodo onesnažujemo in se tega včasih sploh ne zavedamo. Betonski lovilec olj nam lahko še kako pomaga in je danes že kar nujen vsepovsod, kjer lahko kakšne kemikalije in strupi pridejo v naše reke, jezera in še kam, kjer imamo pitno in čisto vodo. Lovilec olj vam pomaga, da umazanija ne pride v vodo, filtri, ki so v tej napravi, to preprečujejo. Lahko kar danes rečemo, da so lovilci olj eden izmed najbolj pomembnejših vodnih sistemov, ki ga morajo imeti vsi v mehaničnih delavnicah, avtopralnicah in še marsikje drugje. Ima pa betonski lovilec olj veliko enih pozitivnih lastnosti pred plastičnim. Več o vsem tem pa tudi v nadaljevanju.

betonski lovilec olj

Imajo pa lovilci olj tri glavne naloge, ki jih morajo opravljati. Najprej ulovijo delce olja, ki plavajo na vrh. Potem pa mora ločiti usedline, ki se usedejo na dno, saj so težji od olja in vode. Potem pa še je tukaj sama voda, ki jo lovilec mora očistiti. V grobem pa poznamo betonski lovilec olj in pa plastičnega. Slednjega je težje dati pod zemljo, kar pomeni, da nam zaseda en dodaten prostor. Zato pa vedno več ljudi prisega na betonskega, ki ga brez skrbi daste pod zemljo in se ne bo uničil. Prav tako pa morate vedeti, da je betonski tudi težji. Zato si že v naprej izberite pravo mesto kamor ga boste postavili. Svoj betonski lovilec olj lahko kupite v podjetju oziroma trgovini Gorec. Tam vam nudijo kvalitetne lovilce olj in pa tudi cene so ugodne in dostopne vsem.

Imajo pa lovilci olj dolgo življenjsko dobo. Tako se izplača plačati ceno kvalitete lovilca, saj je to investicija v dolga leta. Ko iščete svoj betonski lovilec olj pa lahko izbirate med različnimi velikosti. Le tega izberite glede na vaše potrebe. Sami veste koliko odpadne vode imate, pazite, da ne izberete premajhnega. Če sami točno ne veste katera velikost je dobra za vas, pa za pomoč prosite prodajalce, ki imajo z lovilci olj izkušnje in vedo kaj glede na vaše potrebe potrebujete. Če veste, da onesnažujete vodo si lovilca olj kupite čim prej. Poskrbite za naravo in jo prenehajte onesnaževati, saj moramo paziti na njo.

Na vrh