Tisk koledarja pri MAGMI je način zbiranje fotografij glede na različna  časovna obdobja v letu

Tisk koledarja pri MAGMI je način zbiranje fotografij glede na različna  časovna obdobja v letu

Tisk koledarja pri MAGMI je način zbiranje fotografij glede na različna  časovna obdobja v letu. Nakaj super pri MAGMI so tudi po meri izdelani koledarji.

Za izdelavo stranka potrebuje 12 lepih slik, ki jih zapakira v priročen format in jih sestavite v koledar. Fotografij , zbiratelj lepih slik in zbiratelj spominov se pogosto odločijo, da si bodo koledarje izdelali sami. Takrat ko izbirate motive v postopku izdelave koledarja, naj sledi vašim željam in naj ima vaša domišlija prosto pot brez omejitev. Ljudje se odločajo za motive pokrajne, narave, parkov, hribov in gora, aktraktivnih turističnih destinacijah, mest, rož in cvetlic, rastlin, dreves, trenutkov ujetih ob romantičnih sončnih zahodih ali ob svetlih jutrih.

 

Nekatere stranke se odločijo za portrete ljudi, drugi za živali, umetniške postavitve , ankete, motive iz dejavnosti iz dejavnosti preživljanja prostega časa, verze, avtomobilov, arhitekture, priljubljeni so koledarji s spomini iz  otroštva ali mladih let in stveni koledarji s spomini iz obdobjih za sajanje raznovrstnih živil in cvetlic in za vse ljubitelje vrtičkrstva. Izdelava koledarja z osebnimi slikami in spomini je prijetno in nostalgično opravilo. Ko je izdelava koledarja, se odločite za tisk koledarj. Lahko ga podarite za darilo ali ga pa sami obdržite. Izdelava koledarja, ki predstavlja vaše podjetje, organizacijo, društvo je zelo dobra investicija in se lahko uporablja kot odličen promociski material vaših storitev ali izdelkov ter prepoznavnosti  blagovne znamke in hkrati darilo za stranke ali poslovne partnerje. Izdelava koledarja za promocijo vašega podjetja, organizacije, društgva ali pa izdelava koledarja za osebne namene, po končani izdelavi zahteva tudi kakovosten, ugoden in hiter tisk koledarjev. V podjetju Magma Media nudijo dva tiska in sicer digitalni ali offset tiskkoledarjev. Prednost digitalnega tiska je v hitrosti tiskanja, saj vam večino tiskovin zagotovijo že v 24 urah. Z digitalnim tiskom podjetje omogoča tisk koledarjev, katalogov, letakov, zloženk, vizitk, in ostalih tiskovin manjših naklad. Odlikuje jih tudi cenovna konkurenčnost in vrhunska izdelava koledarjev.

Na vrh