Google Drive

Googlova aplikacija, ki vam omogoča, da vse svoje datoteke shranite na varno in do njih dostopate iz pametnega telefona, osebnega računalnika ali tablice, kadarkoli želite ali to potrebujete. Vaše datoteke, kot naprimer videoposnetke, slike ali dokumente, lahko s preprostim povabilom na google drive pokažete komur želite. Je popolnoma varen prostor za vaše datoteke, saj je vse varnostno kopirano in se ne more nič izgubiti. Na spletni strani http://www.nadlani.si/multimedija/google-drive/ si preberite, zakaj je google drive postal eden izmed najboljših backup možnosti.

Ko si ustvarite račun na googlu, vam je podarjeno 15KB spomina, kar je za osnovnega uporabnika več kot dovolj. Po želji pa lahko dodaten prostor zakupite po zelo nizki ceni. 100 KB dodatnega prostora dobite za 1,6 evra na mesec, za 7,8 evra pa dobite 1TB prostora, kar je več kot fizični disk pri namiznih računalnikih.
Aplikacija google drive je zelo preprosta za uporabo. Namestite si jo lahko iz google play trgovine. Čeprav je osnovna funkcija aplikacije shranjevanje datotek, je uporabna tudi za druge stvari, saj je tesno povezana z drugimi googlovimi storitvami, kot naprimer gmail, google docs, brskalnik chrome, operacijski sistem android in druge.

google drive

Ko imate aplikacijo nameščeno je vstavljanje datotek zelo enastavno. Datoteko le zagrabite in jo povlečete v mapo. Dobra stvar je to, da ob spremembi katerekoli stvari, google drive spremembo ponese v oblak in od tam na vse druge naprave, ki so s tem posodobljene.
Ena izmed odličnih lastnosti Google drive aplikacije je, da ima spletni vmesnik, ki omogoča, da vse shranjene datoteke pregledujete in urejate brez da bi zagnali računalniški program, kot je naprimer Microsoft Word. Še druga lastnost, s katero se aplikacija lahko ponaša, so dodatki, ki so združljivi z drugimi razvijalci. Naprimer spletne aplikacije za urejanje dokumentov, urejevalnik fotografij, programska oprema za izdelavo predstavitev, orodja za izdelavo spletnih obrazcev in druge. Niso pa vsi dodatki prilagojeni za uporabo na mobilnikih.

Na vrh

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/udsigou/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/udsigou/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427