Donat.mg – rešitev za težave s prebavo

Donat.mg – rešitev za težave s prebavo

Zaradi hitrega življenjskega tempa, neuravnotežene prehrane, pitja vode v premajhnih količinah ter drugih nezdravih navad, vam lahko vaša prebava začne povzročati težave, najpogosteje v obliki zaprtja. Na srečo pa se težave z zaprtjem lahko hitro odpravijo. Ena izmed rešitev za odpravo prebavnih težav in tudi njihovega preventivnega preprečevanja je vsem dobro poznani Donat.mg.

Kdaj se lahko pojavijo težave s prebavo?

Glavni vzrok za težave s prebavo je hiter življenjski tempo. Ta s seboj prinaša neredno prehranjevanje, basanje s hrano, prehranjevanje s hitro pripravljeno in nezdravo hrano, pozabljanje na pitje vode in pomanjkanje gibanja.

donatmg

Naš prebavni trakt sestavlja več kakor 38 milijonov bakterij, ki delujejo v nekem ravnovesju. Vsaka bakterija opravlja svojo nalogo. Posledica tega je, da je naš prebavni trakt v ravnovesju in da povprečen odrasel enkrat na dan opravi veliko potrebo.

Zgoraj našteti dejavniki pa povzročijo, da se poruši ravnovesje v našem prebavnem traktu in prebava ne poteka več nemoteno. Najprej se to začne kazati v občutku nepolnega iztrebljanja, ki pa lahko pripelje do zaprtja.

Na zaprtje se naše telo negativno odzove, saj nepotrebne snovi ne izhajajo več iz njega, temveč se zadržujejo v njem. Posledice tega se začnejo kazati v obliki slabega počutja, ki negativno vpliva na kvaliteto našega življenja.

Če prvim opozorilnim znakom ne posvetimo velike pozornosti, lahko na videz nedolžno zaprtje vodi v kronično zaprtje, ki nas lahko spremlja vse življenje. Zato je poleg skrbi za zdrav življenjski slog odlična preventiva tudi Donat.mg.

Zakaj je Donat.mg odlična rešitev za odpravljanje prebavnih težav?

  1. Popolnoma naraven

Že prej smo omenili, da je krivec za večino prebavnih težav, današnji moderni stil življenja. Predelani hrani, polni konzervansov in gensko spremenjenih organizmov, se praktično ne moremo več izogniti in v kombinaciji s stresom in hitrim tempom življenja. Zaradi teh dejavnikov naša prebava začne povzročati težave. Zato je toliko bolj pomembno, da ko želimo odpraviti prebavne težave, posežemo po popolnoma naravnem izdelku.

Donat.mg je mineralna voda iz naravnega mineralnega vrelca brez dodanih umetnih snovi. Njegove sestavine blagodejno vplivajo na naše črevesje, saj v sebi nima umetnih snovi, ki bi ga v obdobju občutljivosti še dodatno vznemirile.

  1. Dolgoročno delovanje

Redno uživanje te zdravilne mineralne vode, bo preprečilo kronično zaprtje in druge prebavne težave, saj z rednim pitjem Donata.mg sproti uravnavamo ravnotežje v našem prebavnem sistemu.

Velik plus je tudi to, da je Donat.mg pravzaprav mineralna voda. To pomeni, da s pitjem ne bomo uravnavali le ravnovesja v telesu, temveč hkrati tudi skrbeli za primerno hidracijo, ki prav tako pomembno vpliva na delovanje našega prebavnega trakta.

  1. Odpravlja zaprtje

Glavna značilnost te vode je v tem, da njene mineralne sestavine delujejo osmotsko. To pomeni, da iz celic v črevesni steni odtegnejo vodo. S tem povzročijo, da se volumen črevesne vsebine zelo poveča in tako ustvari močan pritisk na črevesno steno in tako izzove njeno gibanje, v primeru zaprtja.

  1. Optimalen učinek tudi v primeru drugih težav

Mineralna voda z magnezijem pa ne vpliva le na preprečevanje zaprtja in odpravljanje kroničnega zaprtja. Dobro ga je začeti uživati tudi v primeru pekoče zgage, napihnjenosti in pomanjkanja magnezija.

Kako velik je priporočljiv dnevni vnos?

Priporočljiv dnevni vnos mineralne vode Donat.mg se razlikuje glede na to, katere zdravstvene težave želite odpraviti. V primeru zaprtja ga morate piti dvakrat na dan. Zjutraj med 0,2 in 0,3l; zvečer pa 0,2l.

Pred začetkom uživanja je torej priporočljivo, da se pozanimate o priporočljivih dnevnih vnosih glede na vaše zdravstvene težave, saj boste z upoštevanjem priporočil dosegli kar najhitrejšo odpravo težav.

Donat.mg je naravna mineralna voda, ki vam lahko pomaga odpraviti različne prebavne težave na naraven in telesu prijazen način. Ni nadomestilo za redno prehrano in zdrav življenjski slog, odpravlja pa posledice, ki jih hiter in stresen tempo življenja prinašata s seboj.

Na vrh

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/udsigou/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/udsigou/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427