Srečni bambus za tvojo harmonijo in blagostanje

Srečni bambus za tvojo harmonijo in blagostanje

Bambus je rastlina sreče, ki vam bo polepšala in obogatila življenje. Japonci verjamejo, da prinaša srečo in denar ter harmonijo v vsak prostor, kjer je, saj oddaja take vibracije, ker hitro in učinkovito raste. Tudi panda ga obožuje, brez njega ne preživi. Kako deluje bambus sreče in kje ga dobite prikazuje ena od spletnih strani na tej povezavi in si brž oglejte, za kaj gre, ker si srečo in blagostanje res zaslužite. Pa ni namenjen samo vam in vaši sreči, celotni družini, prijateljem in zaposlenim, vsem bo pomagal, ki so v tistem prostoru, zato sodi v prav vsak prostor.

Bambus je že tako znan, da ga ima vsak ni ste ga gotovo že srečali v prostorih. Je tudi odlično darilo za poslovne partnerje in prijatelje ter najbližje, vsak ga bo vesel, še posebej, ker je zelo nezahteven. Lahko je v zemlji ali pa kar v kozarcu z vodo, pa bo rastel brez težav. Potrebuje vodo in svetlobo ter toploto, pa bo srečen in osrečeval bo tudi vas.

Bambus sreče je ena od neka rastlin, ki imajo podobne vibracije, zato ga lahko kombinirate tudi s cekinčkom, kitajskim drevesom za denar, kaktusi in jerihonsko rožo, ki pa sta nezahtevni rastlini in živita skoraj brez vode. Sploh slednja je fenomen med rastlinami, saj bo brez vode lahko kar 50 leti in če jo zalijete, bo spet oživela in pozelenela. Naravnost neverjetno.

Vsaka rastlina se prilagodi avtohtonemu okolju in bambus sreče je prilagojen okolju z vodo ter toploto in svetlobo, zato tudi raste izjemno hitro in je neverjetno trden.  Ko ga odsekajo in posušijo z njim prekrijejo strehe, izdelajo zelo trdno in lepo pohištvo celo stole. Imajo ga za živo mejo, da izčrpava odvečno vodo ter v stanovanjih za pregrade in seveda žive za srečo in blagostanje. Njegova energija bo prinesla harmonijo v hišo in pisarno.

Na vrh