Ponudba podjetja Sezamy

Tel. 03 490 36 20
E-mail: sezamy@siol.net
Sedež podjetja: Slance 20, 3221 Teharje
Razstavni salon Celje: Mariborska 54

Podjetje Sezamy vam ponuja pestro izbiro garažnih vrat. Garažna vrata podjetja Sezamy se uporabljajo v garažah zasebnih hiš, parkirišč ter manjših garažnih hišah. Njihova vrata nudijo zanesljivost, varnost pred vremenskimi pogoji, dobro zatesnitev in dobro izolacijo. Garažna vrata uporabnikom zagotavljajo varno delovanje, saj so vrata v skladu z vsemi evropskimi standardi in so opremljena z znakom CE, kar pomeni, da so bili na vratih narejeni posebni testi za varnost garažnih vrat. Sama tesnitev vrat je tako dobra, da zunanji vplivi (mraz, sneg, vročina) ne bodo vplivali na samo temperaturo v garažnem prostoru.

Garažna vrata so lahko avtomatizirana ali ročna.  Pri avtomatiziranih vratih, lahko vrata odpremo zgolj z daljinskim upravljalcem, ki nam še posebej pride prav v slabih vremenskih pogoji (mraz, sneg, dež).

Življenjska doba takih vrat je približno 25.000 ciklov. Pri običajnem delovanju, kar pomeni približno 4 cikle dnevno, znaša skupno okoli 17 let.

Prodajni program podjetja Sezamy d.o.o:

Notranja vrata

 NOTRANJA VRATA

Ponujajo vam več vrst notranjih vrat:

 • PVC vrata
 • garderobna vrata
 • umetna furnirska in
 • lesena vrata (hrast, oreh, češnja)
Industrijska vrata

INDUSTRIJSKA VRATA

 V ponudbi imajo več kot 10 različnih vrst industrijskih vrat

Garažna vrata

GARAŽNA VRATA

Pestra izbira garažnih vrat:

 • lamelna garažna vrata in
 • kovinska garažna vrata
 Dvoriščna vrata

DVORIŠČNA VRATA

V prodajnem programu imajo tudi bogato izbiro dvoriščnih vrat:

 • jeklena dvoriščna vrata
 • aluminijasta dvoriščna vrata
 • lesena dvoriščna vrata
 • železna dvoriščna vrata
Garaže

GARAŽE

Ponujajo vam izbiro montažnih garaž – kontejnarjev kot so:

 • betonske garaže
 • kovinske garaže

Ugodna ponudba garažnih vrat pri podjetju Sezamy

Garažna vrataPodjetje Sezamy d.o.o. je zagotovo eno najugodnejših in najkvalitetnejših ponudnikov za garažna vrata.
Stropna lamelna vrata Alutech ponujajo v več različnih barvah. Izbirate lahko med belo, rjavo in črno-sivo. Prednosti pri garažnih vratih so v tem, da so debeline samih lamel 4,5 cm, imajo zelo dobro toplotno prevodnost, dvojna stranska tesnila in motorni pogon z daljinskih upravljalnikom. V ceni za garažna vrata je poleg samih vrat, vštet  tudi motorni pogon, daljinski upravljalnik in montaža. V podjetju Sezamy d.o.o. pa vam nudijo tudi brezplačen prevoz do razdalje 70 km!

Garažna vrata Sezamy vam ponujajo tudi možnost dodatnih vrat, katera lahko uporabljate za osebni prehod in tako privarčujete pri energiji, ki bi jo porabili za odpiranje celotnih garažnih vrat. Garažna vrata se uporabljajo za zaščito jeklenih konjičkov pred zunanjimi vplivi in nezaželenimi gosti, ki bi vam hoteli škodovati. Garažna vrata so narejene iz nerjaveče pločevine zato se vam ni potrebno obremenjevati z rjo. Pri vratih je dodana tudi ekološka kljuka, ki je malce odmaknjena od vrat zato, da lahko prijetneje odprete vrata. Stranska garažna vrata so malce dvignjena saj to preprečuje vdor vode ali snega v vaš prostor.

Strokovnjaki za garažna vrata

Strokovnjaki za garažna vrata

Podjetje Sezamy d.o.o. slovi kot strokovnjak za garažna vrata. Imajo že dolgoletno tradicijo izkušenj ter veliko strokovnjakov, ki vam garažna vrata kvalitetno vgradijo v vašo hišo. Garažna vrata, ki tehtajo približno 200 kg je skoraj nemogoče, da bi jih montirali sami, brez zato usposobljenih strokovnjakov, ki imajo določene licence za upravljanje z garažnimi vrati. Garažna vrata so v sedanjem svetu vedno bolj potrebna, saj se vsakodnevno dogajajo naravne katastrofe ki lastnikom uničijo avtomobile in drugo lastnino. Z garažo, ki ima kakovostna vrata, lahko take katastrofe zlahka preprečite.Vrata so zgrajena iz močne snovi, ki zdrži trke oz. udarce tudi od avtomobilov. Samo ogrodje garažnih vrat je sicer iz nerjavečega železa toda dostikrat uporabijo aluminijasto ogrodje, saj je le to močnejše in dveliko lažje. Pri podjetju Sezamy imajo zelo prijazne in redoljubne strokovnjake, ki vam v roku enega tedna montirajo vrata (vse od demontaže starih do montaže novih).

 

Ugodna ponudba

V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.

Kategorije

Razmišljate o novi garaži?

Če potrebujete kvalitetno in poceni garažo za vaš avtomobil izberite montažno garažo. Gre za enostaven način zaščite vašega avtomobila ali drugih predmetov pred dežjem, soncem ali snegom. Montažna garaža je popolnoma pripravljena kovinska, betonska ali lesena garaža s streho in tlakom, ki se jo preprosto pripelje na mesto postavitve in postavi na za to pripravljen temelj. Montažna garaža je funkcionalna takoj po postavitvi.