Pestra ponudba dvokrilnih vhodnih vrat!

Ste se naveličali, kako izgledajo vaša vhodna vrata in si želite sprememb? Ali pa mogoče prenavljate oziroma gradite svoje stanovanje in se morate odločiti za nova vhodna vrata? Potem so zelo dobra izbira dvokrilna vhodna vrata, ki dodajo piko na i vašemu stanovanju, prav tako pa so zelo moderna, klasična, enostavna in estetsko privlačna na pogled. Vašo zunanjo podobo stanovanja bodo obogatila z modernimi dizajni, od znotraj pa bodo poskrbela za maksimalno izolativnost in varnost. Taka vrata si lahko že danes zagotovite pri podjetju Inotherm, lahko pa si tudi ogledate več na njihovi spletni strani https://www.inotherm.si/vhodna-vrata/.

dvokrilna vhodna vrata

Kakšna dvokrilna vhodna vrata izbrati?

Prvo vprašanje, s katerim se boste srečali najprej je ravno to, kakšna vrata izbrati oziroma iz kakšnega materiala bolj natančno, da bomo imeli zagotovljeno dolgo življenjsko dobo vrat, prav tako pa tudi zaščito v vseh vremenskih razmerah.

Najbolj priporočljiva in prodajna so dvokrilna vhodna vrata iz aluminija. Zakaj pa ravno iz aluminija? Zato, ker je aluminij zelo trpežen in vzdržljiv material, ki ima mnogo prednosti, zaradi katerih je tudi številka ena v Evropi. Poleg tega da so vrata iz aluminija zelo trpežna imajo tudi posebno dilatacijsko plast za boljšo statiko in preprečevanje kakšnih koli morebitnih deformacij. Ta material se uporablja tudi v letalski industriji, kar pomeni, da je potem sigurno zelo trpežen in nas bo varoval pred vsemi razmerami.

Paneli takih vrat so ponavadi debeli približno 54 mm in 105 mm, kar nam omogoča dobro zvočno in izolativno zaščito, ter tako zmanjšajo stroške porabe energije in povečajo varčnost doma. Prav tako imajo dvokrilna vhodna vrata Inotherm še dodatno tri slojno zasteklitev, dodatna tesnila in prekinjen termični most. Mislim, da sem vam naštela že dosti razlogov, zakaj so vrata iz aluminija Inotherm najboljša odločitev.

vhodna vrata

Dizajn in dodatki vhodnih vrat Inotherm

Zakaj bi gledali le na to koliko zaščite nam ponujajo vrata, če pa jih lahko naredimo tudi kot modni dodatek stanovanju? Z tem vam ne želim povedati, da varnost ni pomembna, ker je le ta vedno na prvem mestu, ampak lahko si prav tako izberete kakšne lepe barve vrat, ki bodo estetsko popestrile zunanji izgled vašega stanovanja.

Vrata Inotherm vam zato ponujajo pestro ponudbo dizajnov, ki se prilagajajo novim modnim trendom in strokam. Na izbiro imate veliko število barvnih palet, da se bodo vrata lahko ujemala z vašo fasado in med njimi ne bo prevelikega nezaželenega barvnega kontrasta. Odtenke imate na voljo v mat obliki, metalik učinkih, v imitaciji lesa ali pa kaj drugega, če vam to ne paše, saj bodo upoštevali vse vaše zahteve in želje, pa če so še tako zahtevne. Vrata so lahko prašno lakirana, stekla pa so narejena v njihovi steklarni in zaradi tri slojne zasnove nudijo zelo dobro izolacijo. Tudi pri steklu imate različne izbire kot so na primer ornamentna stekla, parsol stekla, varnostna stekla ali pa gravirana in vitražna stekla za unikaten izgled.

Za dodatek pa si lahko izberete 5 ali 6 točkovno tehnološko zaklepanje, da bodo dvokrilna vhodna vrata še bolj ščitila vaše imetje pred kakšnimi nezaželenimi vsiljivci.

Kam po svoja dvokrilna vhodna vrata?

Če želite tudi vi dvokrilna vhodna vrata za vaše stanovanje, si lahko ogledate pestro ponudbo vrat Inothern, ki jih vam ponujajo po solidni ceni in dobri kvaliteti. Njihovo podjetje je vredno zaupanja in njihove stranke so jim vedno na prvem mestu. Zato, če imate kakršno koli vprašanje, katerega odgovor niste našli tukaj v besedilu ali pa na njihovi strani, jih lahko pokličete na telefonsko številko ali pa jim pišite na email naslov, ki so podani na dnu stani. Kvaliteta, ki vam jo ponujajo je izbrana po najstrožjih evropskih merilih, ki zagotavljajo stanovanjsko varnost za vsako vrsto hiše ali pa poslovne objekte, da boste lahko brez skrbi.

Na vrh