Zimske gume

Zimske gume

Zimske guma na našem vozilu so v zimskih razmerah zelo pomembne. Zimske gume se od letnih kar precej razlikujejo saj so prilagojene na zimske razmere, kar pomeni na mraz in sneg, na kar letne gume niso prilagojene. Zimske gume avtomojster so zelo kvalitetne, oglejte si jih in naročite kar preko spleta, tako boste prihranili denar, ki bi ga drugače porabili za prevoz do prodajalca gum. Kakovost zimskih gum je pomembna, saj se lahko zaradi nekakovostnih gum na zasneženi cesti poškodujemo ali celo smrtno ponesrečimo. Zimske gume imajo za razliko od letnih bolj globoke zareze in tako omogočajo večji oprijem vozila na cestišče, saj gre sneg, ki je ne cestišči, po zarezah stran od gume in zato se z letnimi gumami, ki imajo zelo plitve zareze, ki ne omogočajo umik snegu po njih, zelo težko peljemo po snegu. Kupite nove zimske gume kar preko spleta na www.gumecenter.com po zelo ugodnih cenah.

Ugodna ponudba
V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.
Nasveti

Za dolgo življenjsko dobo gume je nujno da je le ta skladiščena pravilno. Ko gume niso v uporabi jih skladiščimo v temnem prostoru pri stalni temperaturi 10-20° C. Ne glede na to ali so gume na platiščih ali ne, jih pospravimo tako, da jih eno na drugo naložimo v stolp, pod spodnjo pa obvezno podložimo leseno podlogo.