Baterijski vrtalnik Hitachi

Baterijski vrtalnikPotrebujete nov baterijski vrtalnik? Potem vam priporočamo nakup Baterijskega vrtalnika DS14DSAL set Hitachi, saj ima izredno kvalitetne lastnosti po izredno ugodni ceni. Z baterijskim vrtalnikom je možno vrtanje v levo in v desno, pri čemer lahko nastavite število vrtljajev. Ima dvostopenjski menjalnik, elektronsko zavoro in obešalni kavelj.

Ob nakupu baterijskega vrtalnika prejmete tudi dodatno baterijo, univerzalni polnilnik ter kovček. Baterijski vrtalnik se lahko uporablja za vijačenje vseh vrst vijakov ter vrtanje v kovinski, lesni, avtomobilski in gradbeni industriji.

Podjetja Hitachi postaja zelo priljubljena tudi med profesionalnimi uporabniki, saj se svojo kvaliteto, življenjsko dobo, kakovostjo lahko primerja z najboljšimi orodji na trgu. Med drugim pa je tudi eden izmed najbolj cenovnih dostopnih orodij. Za servis se vam ni potrebno bati, da bi bilo potrebno pošiljati v tujino, saj je za servisiranje poskrbljeno v Sloveniji.

Baterijski vrtalnik ima izdelan brezhiben dizajn in gumiran ročaj, ki omogoča brezhibno ter varno delo. Baterijski vrtalnik je izredno lahek za uporabo in zaradi Li-ion baterije omogoča sproščeno in neprekinjeno delo kjerkoli. Baterijski vrtalnik Hitachi je prava izbira, saj je podaljšana garancija (2 leti) tudi na bateriji Hitachi. Poleg že omenjenega modela, pa vam ponujajo še velik nabor ostalih zanimivih in uporabnih orodij.

Baterijski vrtalnik Hitachi lahko kupite v spletni trgovini Proficenter.si, kjer ga najdete po izjemno ugodni ceni. Dostavijo pa vam ga v roku 2-3 delovnih dni tako, da boste z delom lahko pričeli praktično takoj.

Visokotlačni čistilec

Visokotlačni čistilec Za pranje avtomobila uporabljamo visokotlačni čistilec. Visokotlačni čistilci so vsestransko uporabni za čiščenje dvorišč, servisov, v poljedelstvu, v transportnih podjetjih, v avtopralnicah in v industriji. Visokotlačni čistilci iz naše ponudbe se odlikujejo po tehnoloških inovacijah in so izjemno zmogljivi. Na voljo so visokotlačni čistilci od 100 do 230 bar. Visokotlačni čistilci so lahko na električni, bencinski ali dizel pogon. Visokotlačni aparati iz programa DEN SIN so do 2500 bar. Zelo pomembno je da skrbimo za visokotlačni čistilec tako kot piše v navodilah, in da ne zanemarjamo, ker če ga nam garancija preneha veljati. Pred vsako uporabo se moramo prepričati da niso stroj in njegovi deli poškodovani, stroj hranimo izven dosega otrok, stroj lahko uporabljajo samo osebe, ki so za to delo usposobljene (poznajo delovanje stroja), stroj prikjučimo samo na omrežje ki se drži vseh standardov. Če pa se zanimate za nakup pa obiščite našo spletno stran, na kateri boste zasledili bogato ponudbo trgovine Metal Miklić. V primeru da imate kakšno vprašanje nas kontaktirajte in mi vam bomo z veseljem odgovorili.

Škarje za živo mejo

Baterijske škarjeŠkarje za živo mejo so zelo pametna ideja za razni vrtni program. Poleg tega, da z njimi režemo živo mejo, jih lahko uporabljamo tudi za razne malo debelejše drevesne veje in podobne stvari. Podjetje Metal Mikulić se lahko pohvali s široko ponudbo, ki vključujejo baterijske škarje za živo mejo. To vam pripomore k lažjemu obrezovanju in oblikovanju. Poleg tega pa je delo opravljeno hitreje, bolj enakomerno in natančno ter lažje. Baterijske škarje so znamke Bosch in z njimi lahko porežete tudi veje srednje debeline, saj je njihov razmak med rezili 15 mm. Za čisti rez poskrbi rezilo, ki je diamantno pobrušeno. Vsebuje tudi litijonsko tehnologijo, ki pomeni, da pri majhni teži proizvede večjo moč, brez spominskega učinka in samopraznenja. Polni se le tri ure, akumulatorska baterija zdrži pa kar 50 minut. Pohvali se pa lahko tudi z dolžino rezila, ki meri 520 mm. Niso vse baterijske škarje za živo mejo enake, zato si jih poglejte na njihovi spletni strani pod zavihkom vrtni program.

Motorna kosa

Motorna kosa

Motorna kosa je zelo priročen izdelek, ki ga dandanes uporablja že vsak dom. Njena uporaba je izredno enostavna in za marsikoga mogoče tudi zabavna. Lahko jo uporabljamo doma na vrtu, okoli hiše, ali pa tudi kje drugje, kjer z navadno kosilnico ne moremo dostopati. Motorna kosa je za marsikoga tudi kot hobi, ali pa pač domače opravilo. Ker imamo na razpolago veliko različnih motornih kos, je priporočljivo, da predno karkoli kupimo, preverimo kakšno sploh rabimo. Potrebujemo mogče za visoko ali nizko travo, za debelejšo ali grmovje, manjša drevesa in podrast. Moramo se pa prepričati tudi na kakšnem terenu bomo kosili – ali je z manjšim naklonom ali ravninski in ali imamo terase v vinogradih ali pa je za težji teren. To je seveda ključno, ker moramo to kombinirati za vrsto stvari, ki jih bomo kosili, saj imajo različno moč in težo. Če bi bila motorna kosa težka, mi pa bi jo rabili le za ravninski teren, mislim, da to ne bi bilo ravno ekonomičen nakup, ker bi sami sebi prinesli breme.

Kategorije

Ugodna ponudba
V kolikor išcete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.