Varilna tehnika Varstroj

Varilna tehnika pri podjetju Metal Mikulić je možna z Varstroj aparati, kateri so vrhunski, saj je to podjetje, ki jih izdeluje, eno izmed vodilnih v Sloveniji na tem področju. Lahko se pohvalijo z njihovim designom, kvaliteto in inovativnostjo. Varilna tehnika je lahko izvedena z varilnimi aparati MMA, TIG in MIG/MAG, ki si jih lahko pogledate na www.metalmikulic.si/blagovna-znamka/varstroj/77. Izredno velika ponudba, ki vas bo prevzela. Tako boste lahko te izjemne aparate uporabljali doma in popravili veliko različnih stvari, brez da bi klicali mojstre na pomoč. Uporabljali pa jih boste lahko tudi v industriji, pri vzdrževalnih delih in delavnicah. Imajo nameščene kolešče, s katerimi boste lažje premikali varilni aparat po površini. Varilna tehnika, z vašo pomočjo, bo lahko uporabljena na konstrukcijskih jeklih, kjer boste morali uporabiti še ustrezen pribor in pa tudi na dodajnih materialih, kot je aluminij in CrNi jeklo. Njihov zvar je kvalitetno odličen, tako da vam za vaš nakup ne bo žal.Varilni aparat Varstroj

Postopki varjenja

Postopki varjenja se delijo na več kategorij. Poznamo:

  • ročno-obločnoVarjenje
  • plamensko
  • varjenje po MIG/MAG in TIG
  • spajkanje barvnih kovin in jekla
  • plamensko in reparaturno rezanje
  • varilno spajkanje po MIG – MIG spajkanje.

Varilna tehnika po MAG postopku je tudi med najbolj uporabljenimi postopki varjenja dandanes. Značilnost je enostavna uporaba in zelo dobra produktivnost. Tukaj oblok gori med golo in taljivo varilno žico, ki je neprestano v dotoku in materialom. Ima pa tudi zaščitni plin, ki varuje ta material pred vplivom škodljivih snovi iz ozračja.Ta material pa je varilna žica, ki je navita na kolutu in priteka avtomatsko iz šobe.

Druga varilna tehnika pa je po TIG. Tukaj pa gre za gorjenje obloka in netaljive volfaramove elektrode ter materialom. Tudi tukaj je zaščitni plin, ki preprečuje škodljivim delcem, da bi škodile materialu.

Zgoraj opisani postopki varjenja se uporabljajo za različnimi aparati, ki pa jih boste našli na spletni strani podjetja Metal Mikulić, kjer boste videli njihovo široko izbiro in kvaliteto med izdelki.

Ugodna ponudba
V kolikor išcete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.

Kategorije