Kvalitetna senčila

Senčila
Potrebujete kvalitetna senčila za vaš dom? Izbirate med žaluzijami in roletami? Na voljo imate res širok izbor senčil, katera senčila so najprimernejša za vaš dom pa najbolje veste le vi. V kolikor je vaš dom izpostavljen direktni sončni svetlobi skozi cel dan, so idealna senčila za vaš dom prav zagotovo rolete. Rolete 100% zatemnijo prostor in tako onemogočajo prehod sončnih žarkov v notranjost, kar je idealno sploh v vročih poletnih mesecih.

Poleg tega so rolete tudi odličen toplotni izolator v hladnejših mesecih. Poleg prednosti, imajo rolete tudi eno slabost, in sicer ko jih spustite imate v prostoru temo in ne morete regulirati svetlobo v vašem domu. Zato so mogoče primernejše zunanje žaluzije, s katerimi lahko regulirate prehod svetlobe. Je pa res, da vas pred močno sončno pripeko zaščitijo bistveno manj kot rolete. Senčila kot so zunanje žaluzije kot tudi rolete imajo tako prednosti kot tudi slabosti. Pretehtajte jih in se odločite za vas najboljšo.

Ugodna ponudba
V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.
Ali ste vedeli?

Ko postavljamo sončno elektrarno sta zelo pomembna naklon in orientacija foto-napetostnih modulov. Z namestitvijo in uporabo enoosnega sledenja foto-napetostnih modulov za soncem povečamo izkoristek sončne energije za do 25 %. Če pa soncu sledimo tako vodoravno kot tudi horizontalno pa je izkoristek sončne energije tudi za do 35 % večji.