Vibrator betona

Vibrator betona

Ste se podali v novogradnjo in vas v kratkem čaka betoniranje temeljne plošče? Potem je vsekakor potrebujete tudi vibrator betona. Vibrator betona je vrhunski izdelek za betonska gradbena dela in obstaja več vrst le-teh. Izbirate lahko med različnimi vrstami pretvornikov, odvisno od zmogljivosti ter želje po številu priključenih vibrirnih igel. Ponudbo ugodnih in kvalitetnih vibratorjev za beton boste našli v spletni trgovini Proficenter.si, in sicer na naslednjem naslovu http://www.proficenter.si/ponudba/vibrirna-tehnika/vibrator-betona-mehanski-amvu-set. Vibrator betona se uporablja za zgoščevanje betona tako za domačo kot tudi profesionalno uporabo in je danes nepogrešljiv pri delu gradbenih delavcev.

Cena vibrator betona se giblje od 500€ do 1500€. Seveda najbolje je da izbirate na podlagi tega kolikokrat boste to uporabljali pri delu Če uporabljate sam nekajkrat zagotovo ni vredno, da zanj odštejete 1500€ ampak si izberete malo cenejšega, ki deluje ravno tako odlično. Če uporabljate vibrator betona vsakodnevno potem pa cena naj ne bo ovira.

Vibrator betona je zaščiten s kompaktnim kovinskim okvirjem z magnetnim termičnim stikalom, ki preprečuje morebitne poškodbe v primeru obremenitve le-tega ali kratkega stika. Vibrator betona sestavlja frekvenčni pretvornik in vibrirna igla z ojačanim ohišjem, katero odlikuje termična zaščita statorja, visoko kvalitetni dvojni ležaj. Sestavni deli vibrirne igle so narejeni iz jekla in neprepustni. Obiščite spletno trgovino Proficenter.si in se prepričajte o njihovi pestri ter ugodni ponudbi vibratorjev betona.

Ugodna ponudba
V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.
Kategorije