Vibrator betona

Vibrator betona

Ste se podali v novogradnjo in vas v kratkem čaka betoniranje temeljne plošče? Potem je vsekakor potrebujete tudi vibrator betona. Vibrator betona je vrhunski izdelek za betonska gradbena dela in obstaja več vrst le-teh. Izbirate lahko med različnimi vrstami pretvornikov, odvisno od zmogljivosti ter želje po številu priključenih vibrirnih igel. Ponudbo ugodnih in kvalitetnih vibratorjev za beton boste našli v spletni trgovini Proficenter.si, in sicer na naslednjem naslovu http://www.proficenter.si/ponudba/vibrirna-tehnika/vibrator-betona-mehanski-amvu-set. Vibrator betona se uporablja za zgoščevanje betona tako za domačo kot tudi profesionalno uporabo in je danes nepogrešljiv pri delu gradbenih delavcev.

Cena vibrator betona se giblje od 500€ do 1500€. Seveda najbolje je da izbirate na podlagi tega kolikokrat boste to uporabljali pri delu Če uporabljate sam nekajkrat zagotovo ni vredno, da zanj odštejete 1500€ ampak si izberete malo cenejšega, ki deluje ravno tako odlično. Če uporabljate vibrator betona vsakodnevno potem pa cena naj ne bo ovira.

Vibrator betona je zaščiten s kompaktnim kovinskim okvirjem z magnetnim termičnim stikalom, ki preprečuje morebitne poškodbe v primeru obremenitve le-tega ali kratkega stika. Vibrator betona sestavlja frekvenčni pretvornik in vibrirna igla z ojačanim ohišjem, katero odlikuje termična zaščita statorja, visoko kvalitetni dvojni ležaj. Sestavni deli vibrirne igle so narejeni iz jekla in neprepustni. Obiščite spletno trgovino Proficenter.si in se prepričajte o njihovi pestri ter ugodni ponudbi vibratorjev betona.

Moment ključ

Moment ključPodjetje Metal Mikulić d.o.o. je specializirano za servis in prodajo ročnega ter električnega orodja, varilne tehnike, elektro agregatov in ostalih instrumentov. V kolikor potrebujete ročno orodje kot je npr. moment ključ ga lahko kupite v poslovalnicah podjetja Metal Mikulić ali pa opravite nakup kar preko spleta v njihovi spletni trgovini Proficenter.si. Kvaliteten moment ključ Unior najdete na http://www.proficenter.si/ponudba/avtomobilsko-orodje/moment-kljuc-3-4-150-700-nm.

Moment ključ se uporablja pri zategovanju vijakov ali matic. Kadar nastavimo na določeno območje nas pok glasen pok oznani, da smo zategnili ravno toliko kot smo o predhodno nastavili. Moment ključ se zlasti uporablja v delavnicah, kjer je potrebno natančno zategniti do določene meje. To orodje uporabljajo tako profesionalni kot domači uporabniki.

Moment ključ je možno uporabljati tudi v težavnih pogojih dela, saj močna izvedba omogoča točne rezultate +/-4%.  Vsak moment ključ ima tudi certifikat o kalibraciji in ustreza zahtevam standarda ISO 9000:2000. Moment ključ  3/4, 150-700 Nm Unior je zelo natančen, saj ima velik kot zasuka, kar zelo zmanjša možnost preobremenitve ključa.

Kontrolni mehanizem pri moment ključu pa preprečuje, da bi uporabnik med uporabo izgubil ravnotežje. Moment ključ 3/4, 150-700 Nm je izdelan v skladu s standardom ISO 6789. V kolikor potrebujete kvalitetno ročno orodje se obrnite na podjetje Metal Mikulić in si zagotovite kvalitetno ročno orodje, katerega boste z zadovoljstvom uporabljali, že danes.

Vozički za orodje

Voziček za orodjeVerjetno se sprašujete kam bi lahko pospravili vse orodje, ki ga imate doma, saj ga je kar veliko in prostora zmankuje. Za vas ima tgovina Metal Mikulić zelo kvalitetne in ugodno vozičke za orodje, kar pa je najboljše je pa to da jih lahko enostavno vozite po prostorih, saj imajo na dnu pritrjene koleščke kateri jim to omogočajo. Vozički za orodja so lahko zelo priročni, v primeru da delamo v pristoru do katerega ne vodijo nobene stopnice, saj če ne je lahko težavno spraviti voziček v prostor. Toda vozički so lahko uporabni tudi za to da jih damo v svoj kombi ali dovolj veliko vozilo in jih vozimo, če pa je potrebno jih pa damo iz vozila in jih peljemo do tam kjer jih bomo potrebovali. Kliknite na fotografijo, ki je ob članku in odprla se vam bo spletna stran podjetja Metal Mikulić, ki ima zelo veliko ponudbo vseh vrst orodja kot prav tako vozičke za orodje.

Kovček za orodje

Kovček za orodjeKovček za orodje je zelo primerna zadeva za shraniti ročno orodje. Tukaj lahko spravite več orodij in jih imate lepo zložene in še postavljene na enem mestu. Ko iščete kakšno stvar, takoj veste kje je, ne pa da zaradi iskanja živcirate sami sebe. Metal Mikulić ponuja izredno lep kovček za orodje znamke Unior, ki bi si ga želeli mojstri tako doma, kot tudi na terenu. Njegova trpežnost je zelo kvalitetna in zaradi tega je tudi življenjska doba dolga. Njegova prostornina zajema veliko manjših prostorčkov, kamor se lahko shranjuje predmete kot so vijaki, matice, cveke ter podobne stvari in velik prostor za ročno orodje, kot je kladivo, klešče in podobno. Poleg tega pa tukaj ni kvaliteten samo kovček, ampak je tudi cena. Dobra stvar za malo denarja. Taka stvar, kot je kovček za orodje vedno pride prav pri vsakem hišnem popravilu, ali pa pri manjšem popravilu vašega avta. Pa še vaša delavnica bo lepše izgledala, ker boste imeli vse urejeno in na svojem mestu.

Voziček za orodje

Voziček za orodjeVoziček za orodje je zgrajen na temeljni trajnosti in mobilnosti. Od zgornjega kovinskega dela, do koles spodaj, kar omogoča poleg mobilnosti tudi varnost in stabilnost, saj sta dva kolesa z zavoro . Poleg tega pa vsebuje tudi predale, kamor se seveda shranjuje različno orodje in tako imate več stvari pri roki. Če kupite voziček za orodje, dobite nekje zraven tudi dodatno garnituro Unior – to si lahko pogledate na spletni strani http://metalmikulic.si. Izbirate lahko med veliko različnimi vozički, ki jih odlikuje funkcionalnost ter najmodernejša oblika. Velika izbira in cenovna ugodnost vas bodo prepričale. Ponujajo tudi tehnični opis posameznih vozičkov, da boste videli kaj vam vse ponuja. Voziček za orodje je primeren tudi za manjše prostore, vendar je njegova prostornost še vedno dovolj velika, da lahko spravite vanj veliko drugih stvari. Za večjo varnost, pa lahko predale tudi zaklenete in preprečite, da bi se drugi vmešavali na vaše področje. Predali pa vsebujejo tudi sintetično podlogo, ki jih varuje pred poškodbami, saj se orodje ne more premikati po predalu, medtem ko ga vi odpirate in zapirate.

Ugodna ponudba
V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.

Kategorije