PVC okna Termoglas

PVC oknaSte se odločili zamenjati okna in se ne morete odločiti ali bi vgradili PVC ali lesena okna. PVC okna Termoglas prodaja izjemno ugodne PVC okna. PVC okna imajo tako prednosti kot tudi slabosti pred lesenimi, PVC okna ni potrebno lakirati in barvati zato je cenejše vzdrževanje, PVC okna so požarno odporna, PVC okna so temperaturno odporna, pri PVC oknih je preprosta zamenjava počenih stekel. Slabosti so pa PVC kot osnoven material ni izolator zato je potrebna dodatna izolacija, PVC kot osnoven material ni okolju prijazen. Podjetje Termoglas vam z 34letnimi izkušnjami zagotavlja kakovost in zadovoljstvo z njihovimi deli. Pri nakupu izdelka pi njih dobite kar 10 letno garancijo. Če pa vas zanima še kaj več o PVC oknih pa obiščite našo spletno stran termoglas.si, in če imate kakršno koli vprašanje imate na naši spletni strani podstran kontakt kjer najdete telefonske številke na katere lahko pokličete in mi vam bomo z veseljem svetovali pri nakupu in izbiri.

Ugodna ponudba
V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.
Ali ste vedeli?

Če imate na stanovanjskem objektu nameščena stara in slabo izolirana okna, se kljub dobri fasadni izolaciji izgubi kar do 70% vse toplote. Stroški investicije namestitve novih toplotno učinkovitih oken z nizko toplotno prevodnostjo, se vam pri stroških ogrevanja povrnejo prej kot v enem letu.