Kakovostna PVC okna

PVC okna

Se odločate za nakup novega stavbnega pohištva, vendar zaradi pester ponudbe ne veste, za katerega ponudnika bi se odločili? Podjetje Interalta izdeluje izredno kakovostna PVC okna. Kakovostna PVC okna podjetja Interalta so izredno trdna in odporna proti negativnim vremenskim vplivom. Hkrati so zaradi kvalitetne izdelave, dolgo obstojna in se ponašajo s precej dolgo življenjsko dobo. PVC okna Interalta zahtevajo minimalno vzdrževanje, le čiščenje in podmazovanje okovij.

PVC okna so izredno varčna, saj so odlično toplotno izolativna, s čimer boste prihranili tudi pri stroških ogrevanja. Zaradi dobre zvočne izolativnosti so odlična za območja, kjer zna biti zunanji hrup moteč tudi v prostorih. Danes lahko PVC okna izbirate v različnih barvah, tudi v imitaciji lesa, s čimer boste vaš dom naredili še prijetnejši. PVC okna podjetja Interalta vam nudijo kvaliteto po izjemno ugodni ceni. V kolikor se boste odločili za PVC okna, vam strokovnjaki podjetja Interalta nudijo tudi učinkovito montažo in garancijo le-te.

Ugodna ponudba
V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.
Ali ste vedeli?

Če imate na stanovanjskem objektu nameščena stara in slabo izolirana okna, se kljub dobri fasadni izolaciji izgubi kar do 70% vse toplote. Stroški investicije namestitve novih toplotno učinkovitih oken z nizko toplotno prevodnostjo, se vam pri stroških ogrevanja povrnejo prej kot v enem letu.