Orodje Unior

Primež ključavničarskiOrodje Unior je izdelano na kakovosti po evropskih in svetovnih standardih. Bilo je tudi eno prvih orodij, ki so prejeli kakovostni certifikat ISO 9001 – to je certifikat za trženje, proizvodnjo in razvoj ročnih orodij, njihove obdelave in pločevinastih embalaž. Orodje Unior ima poleg tega tudi druge certifikate – eden izmed njih je za delo pod napetostjo, kar pa je zelo dobro, saj je to lahko zelo nevarno, če nismo pripravljeni.

Izdelujejo orodja vseh vrst, ki so zelo kakovostni in trpežni. Večina profesionalcev, ki se z delom ukvarja več ur uporabljajo orodje Unior, vendar namenjena ni samo njim ampak tudi domačim uporabnikom, ki z tem orodjem poskrbijo za svojo lastnino.

Predpasna torbica za orodje

Orodje Unior je izdelano na potrebe oz. skrite želje uporabnikov. Njegove ergonomične rešitve in izboljšavanje materialov že dolgo časa dokazuje, da je to orodje, ki ste si ga vedno želeli. Njegovo modeliranje poteka na najnovejših računalniških programih. Se še sprašujete od kje mu kvaliteta in dolga življenjska doba?

Orodje Unior je razširjeno po vsem svetu in imajo kar 20 podjetij, ki delujejo zunaj Slovenije. Njihovo izredno svetovanje, pa vam bo pomagali k preprostejši, cenovni in varnejši odločitvi. Tako boste lažje vedeli kje in zakaj se ga uporablja in tako poskrbeli, da boste kljub dolgi življenski dobi, ki orodje Unior ponuja, le-tega še podaljšali. Velika izbira in veliki popusti vam bodo nakup le še olajšali.

 

Ročno orodje Unior

Orodje UniorRočno orodje Unior je danes prisotno že v skoraj vsakem gospodinjstvu, saj je izredno priljubljeno tako med domačimi kot tudi med poklicnimi uporabniki. Ročno orodje Unior velja za zanesljivo, kakovostno in funkcionalno ročno orodje. Ročno orodje Unior izdelujejo najsodobnejši računalniško krmiljeni stroji za termično, mehansko in površinsko obdelavo materialov. Ročno orodje Unior je izdelano iz kroma in vanadijevega jekla, katera odlikuje visoka trdnost. Zaradi dolge življenjske dobe pa bo ročno orodje Unior uporabno za kar nekaj generacij.

Program ročnega orodja Unior zajema več kot 550 različnih izdelkov kot so fiksni in nastavljivi ključi, klešče, elektronske klešče, varilne klešče, škarje, izvijači in vijačni nastavki itd. V podjetju Metal Mikulić d.o.o., ki so specializirani za prodajo ročnega orodja vam nudijo pravo razmerje med ceno in kvaliteto ročnega orodja. Zato obiščite njihovo poslovalnico in se prepričajte o njihovi pestri ponudbi ter si zagotovite kvalitetno ročno orodje Unior že danes.

Garnitura orodja

Garnitura orodja za skuterje
Garnitura orodja je zelo priročno orodje Unior. Notri so razne stvari, kot so izvijači, nastavki le teh in podobno. Slab dan z njimi, je še vedno boljši, kot če bi imeli dober dan brez njih. Vsak je že prišel do trenutka, ko si je zaželel, da bi imel to pri sebi. Včasih, ko hočemo kaj popraviti, nam vedno primanjkuje kakšna stvar in potem iščemo po garažah in delavnicah. Garnitura orodja pa nam omogoča vse to na enem mestu. Tako prihranimo tudi na času, ker ne rabimo letati po celi hiši in delavnici. Orodje Unior je kvalitetno in cenovno ugodno. Izbira veliko različnih stvari, ki jih dobimo v priročnem kovčku, da ga tudi lažje prestavljamo. Garnitura orodja nam omogoča, da lahko razstavimo dele okvirja, razne plastične dele in na motorju, kot so menjava olja v menjalniku in menjava svečke, zavorne tekočine, demontaža koles in pokrovov motorja ter zavor in menjava zavornih ploščic ter uporaba pri raznobarnih stojalih in podobnih stvareh.

Delovni čevlji

Delovni čevljiDelovni čevlji znamke Unior so antistatični, odporni na udare elektrinčne energije, varujejo pred zdrsi, poškodbami pri padcih težkih stvari in še drugo. Poleg tega imajo odporen podplat na kislino in celotna obutev pa je odporna na olja in vodo. Metal Mikulić vam ponuja tudi različne velikosti, ki so primerne za vsakega – tako za moškega, kot tudi žensko. Delovni čevlji so lahko tudi nizki, ali pa visoki. Prav gotovo je to prava rešitev pri raznih domačih opravilih, v službi, ali pa kje drugje, kjer lahko hitro pride do kakšnih poškodb. Tako te zavarujejo pred poškodbo noge, kjer pri velikih udarcih pride tudi do raznih zvinov in zlomov. Delovni čevlji so tako zelo priročni in seveda priporočljivi. Dandanes je zelo malo ljudi, ki bi se pri delu pomanjkljivo oblekli oz. zaščitili. Zelo hitro pride do nepotrebnih poškodb. Zato vam Metal Mikulić ponuja te čevlje. Obiščite njihovo spletno stran in si poglejte poleg tega še veliko drugih zanimivih stvari, ki vam gotovo pridejo prav.

Ugodna ponudba
V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.

Kategorije