Batni kompresor

Batni kompresor MetaboBatni kompresor, ki spada pod orodje Metabo, lahko dobite na spletni strani Proficenter. Primeren za enostavna dela, poleg tega pa izredno močen in okreten. Ima izmenični in eno-fazni tok, njegova zaščita motorja je termična in še veliko podrobnosti. Batni kompresorji se ponavadi uporabljajo v delavnicah, če potrebujete kvalitetno stisnjeni zrak in v industriji. Njihova naloga je, da povečujejo energijo v snoveh, ki so stisljive. Poleg tega, pa je potrebno dodajati tudi električno energijo, ker na primer v zraku zviša temperaturo, gostota moči od dela se povečuje in prostornina se krči. Orodje Metabo je vrhunsko in zato je vrhunski tudi batni kompresor, ki ga ponujajo. Na izbiro jih je veliko, zato da se lahko vi lažje odločite. Razlike med njimi pa skoraj ni nobene, saj so vsi istega proizvajalca, kar pomeni, da jim pojem kvaliteta ni tuja. Prepričale vas bodo specifikacije kot so moč motorja, kakšen je njihov pritisk in kakšna je hitrost ter sesalni priklop in še mnoge druge.

Vbodna žaga

Akumulatorska vbodna žaga MetaboVbodna žaga je orodje za rezanje poljubnih krivulj v kos lesa, kovine ali drug material. To se lahko uporablja tudi bolj na umetniški način, kot druge žage, ki običajno lahko z njimi delaš samo ravne črte. Tradicionalna vbodna žaga je ročna žaga, sestavljena iz ročaja in pritrjena na majhno, tanko rezilo. Danes so iz motorja ali baterij. Akumulatorska vbodna žaga STA18LTX Metabo lahko z eno baterijo prežaga 30 m ivernih plošč, ki so debeline 19 mm. Podporno kolesce od lista žage leži nizko, menjava lista pa je izredno hitra. Lahko se pohvali še z močnim menjalnikom in motorjem. Vbodna žaga ima še zaprt ročaj, ki je glumiran, poleg tega pa vsebuje tudi LED svetilko, ki vam pomaga, da si osvetlite delovni prostor. Ima tudi zaščitno ploščo, ki pomaga pri obdelavi krkih obdelovancev. Tehnologija, s katero si lahko hitro napolnite baterijo in s tem podaljšujete življenjsko dobo, je neprecenljiva, saj je to zelo pomembno. Poleg tega, pa ima tudi zaslon, ki prikazuje polnost baterije.

Ugodna ponudba
V kolikor išcete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.

Kategorije