Blagovna znamka Makita

Blagovna znamka MakitaOrodje, ki je narejeno kakovostno in profesionalno je orodje Makita. Blagovna znamka Makita je prisotna na ameriškem, angleškem in slovenskem trgu. V njihovi trgovini boste zagotovo našli orodje, ki ga iščete, saj ima podjetje v prodajnem programu orodje za mizarje, varilce, montažerje in še bi lahko naštevali. Podjetje proizvaja akumulatorske izvijače, žage, škarje za pločevino…

.Za vsak stroj, ki uporablja za svoje delovanje akumulator, lahko kasneje dokupite še kakšen dodaten akumulator. Blagovna znamka Makita za pogon orodij ne uporablja samo akumulatorjev ampak uporablja tudi elektriko, nekatera orodja  pa za uporabo potrebujejo gorivo oz. bencin.

Orodje je predstavljeno kot zelo preprosto, zanesljivo in močno. Ali vas skrbi popravilo teh orodij? Ne skrbite. Orodje ima nekaj letno garancijo in tudi v primeru, da se garancija izteče imate v vseh večjih mestih po Sloveniji tudi Makitine servise, kjer bodo poskrbeli in svetovali o vašem orodju. Makita že nekaj let napreduje in je iz leta v leto bolj priljubljena pri uporabnikih in zagotovo bo čez nekaj let med najboljšimi orodji na trgu. Taka kakovost je rezultat trdega dela, delanje analiz in raziskav, upoštevaje mnenja kupcev.

Orodje je namenjeno tako profesionalcem kot amaterjem. Za odstranitev materiala, ki se pri delu nabere ima blagovna znamka Makita posebej zato namenjen sesalnik s katerim lahko ves material preprosto posesate. Celotno ponudbo orodja si lahko pogledate na spletu ali v kakšni specializirani prodajalni.

Ugodno in kvalitetno orodje Makita

Orodje Makita
&nsbp;
Na spletni strani www.metalmikulic.si/ponudba/makita lahko najdete veliko ponudbo zelo ugodnega orodja, ki je primeren za vsako roko, za desnico ali levico. Orodje Makita je primerno za vsakega mojstra, saj je orodje narejeno po najvišjih standardih in spada med najkvalitetnejša orodja, v primeru da se vam pokvari imate pa kar eno leto garancije tako da lahko prinesete orodje na popravilo in vam ga brezplačno popravijo.  Kvalitetno orodje je tisto orodje katero služi uporabniku brez da bi se pokvarlo in to je orodje makita, se ne pokvari, dela tako kot je treba in je zelo koristno. Vsi mojstri, ki vsak dan uporabljajo orodje vedo katero je najboljše orodje, in zato kopujejo orodje makita, ki ga lahko po zelo ugodni ceni dibite na zgornji povezavi, toda na zgornji povezavi lahko najdete še orodja ostalih blagovnih znamk. Za ogled ponudbe kliknite na zgornjo povezavo.

Servis Makita

Udarno kladivo Makita

Servis Makita vam nudijo pri podjetju Metal Mikulić, če le tam kupite njihovo opremo ali orodje Makita. Poleg tega vam nudijo tudi garancijo. Lahko se pohvalijo z izkušenim in izobraženim kadrom, ki nudi samo profesionalnost. Razpolagajo tudi z več kot 2000 deli in njihova popravila so hitra, če jih je le potrebno opravljati, ker orodje Makita je orodje kvalitete in dolge življenjske obstojnosti. Poleg servisa pa nudijo tudi pomoč avtoserviserjev na domu, kjer vam dostavijo tudi orodje in stroje. Je dosti ljudi, ki nima lastnega prevoza ter so že stari. Nekatera oprema pa je malo težja in večja, tako da bi bilo težavno in smešno prenašati to po avtobusu ali drugem javnem prevoznem sredstvu. Servis Makita tako poskrbi za vas tudi na domu in vam olajša veliko stvari. Obiščite jih in se pozanimajte, ali pa jih pokličite na njihovi spletni strani in boste videli, da servis Makita orodja in opreme ni edina stvar, ki vam jo ponujajo.

Baterijski vrtalnik

Akumulatorski udarni vrtalnikAkumulatorski vibracijski vijačnikAkumulatorski vijačnik

Baterijski vrtalnik lahko uporabljate kjerkoli in to z lahkoto. Če ste se pravkar preselili v novo stanovanje, ali pa ste izkušeni gradbenik, vam je dober baterijski vrtalnik eden izmed najbolj vsestranskih orodij, ki jih imate doma, v garaži ali delavnici. Najprej in predvsem najbolj pomembno, ko kupujete vrtalnik je udobnost držanja in uporabe. Marsikdo ima majhne roke, zato ni potrebno, da kupite največjega z največjo močjo. Pomembna pa je tudi baterija, ki jo vsebuje baterijski vrtalnik. Predvidevam, da ne bi bili ravno veseli, če bi vam sredi dela zmanjkalo baterije. Zelo pomebna je pa tudi varnost, zato je priporočljiva uporaba rokavic in zaščitnih očal, da vam ne pade v oči kaka umazanija in da se vam ne pojavijo mehurji. Vse to ponuja Metal Mikulić. Na njihovi spletni strani http://metalmikulic.si izberite svoj baterijski vrtalnik izmed mnogih. Da vam bo lažje, imajo pri vsakemu napisane tudi tehnične lastnosti, kot je na primer zmogljivost vrtanja v posamezen material, čas polnjenja, maksimalni vrtilni moment, število vrtljajev, masa in podobne informacije, ki vas bodo zagotovo zanimale.

Ugodna ponudba
V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.

Kategorije