Oprema v delavnicah

Čeprav smo si moški in ženske enakopravni, pa so delavnice in njihova oprema še vedno bolj domena moških, kot žensk. Dobro opremljena delavnica bi morala najti prostor v vsakem domu. Z malo znanja in spretnosti lahko veliko stvari popravimo sami, tako se izognemo čakanju na popravilo, prihranimo pa lahko tudi kar nekaj denarja. Orodje nam pride prav v ogromno primerih, če si lastite hišo pa imate po vsej verjetnosti tudi vrt in za obdelovanje le-tega pa je potrebno tudi nekaj opreme. Kosilnica je zagotovo najboljši prijatelj vsakega lastnika vrta. Vrtne kosilnice so nepogrešljive pri obdelovanju trave, ta pa največ vpliva na izgled in urejenost našega vrta. Dobro vrtno orodje vam bo prihranilo precej časa in težav pri obdelovanju vrta.

vrtno orodje

V dobro opremljeni delavnici pa bo potrebno tudi kaj drugega, kot samo oprema za urejanje vrta. Če delavnico ravno začenjate opremljati, vam priporočam nakup kakšnega seta orodja ali pa kovčka z orodjem. Na voljo so vam tudi omarice z orodjem, sicer vas bodo popolnoma opremljene omarice z orodjem stale kar nekaj denarja, vendar so običajno založene z kvalitetnim orodjem, ki bo ustrezno za popravilo in vzdrževanje ogromno stvari. Ko kupujete orodje se je najbolje ozirati po priznanih znamkah kot so Unior, Bosch, Makita in drugi. Čeprav je to orodje drago, pa je vsekakor kvalitetno in za plačano ceno boste dobili kar potrebujete. Običajno orodje kupujemo za dolgo časa in slovenski pregovor »nimam toliko denarja, da bi kupoval poceni« še kako velja na različnih področjih in ne samo na področju orodij za delavnice.

Orodje

OrodjeVerjetno v sami Sloveniji in širše ne bi našli gospodinjstva, kjer ni prisotno Unior ročno orodje. Orodje Unior velja kot sinonim za zanesljivo in kvalitetno orodje, ki pa je ena najbolj priznanih in poznanih slovenskih blagovnih znamk tako v Sloveniji kot v svetu. Ročno orodje podjetja Unior šteje več kot 4.000 različnih orodij. Vsem sta skupna funkcionalna premišljenost in kvaliteta.

Podjetje Unior je bilo eno prvih ki je pridobilo certifikat ISO 9001 za Unior orodje, kjer je zajet razvoj, proizvodnja in trženje. Orodje Unior poleg trpežnosti, kvalitete, ergonomske oblike odlikuje predvsem privlačno razmerje med kvaliteto in ceno. Če se zanimate za nakup orodja Unior potem je čas da obiščete našo spletno stran kjer lahko najdete bogato ponudbo trgovine Metal Muklić.

Možnost imamo, da lahko izbiramo med raznoraznimi izdelki Unior. Lahko kupimo komplet vozička, ki je napolnjen z raznoraznimi orodji. Kupimo pa lahko samo njihov voziček in si sami napolnimo voziček po svoji želji. Ponujamo pa ne le to ampak tudi komplet kolesarskega orodja, garnituro cevnih ključev in še veliko takšnih in drugačnih orodij, ki bi jih potreboval vsak domač in profesionalni uporabnik.

Če pa imate še kako vprašanje obiščite našo spletno stran na kateri lahko najdete ponudbo tudi drugih vrst orodja in našo kontaktno številko in E-pošto na katero nas lahko kontaktirajte in mi vam bomo z veseljem odgovorili na vaše zastavljeno vprašanje.

Orodje Bosch

Orodje BoschMetal Mikulič d.o.o. je podjetje, ki poleg ostale ponudbe nudi tudi set profesionalnih orodij priznanih blagovnih znamk. Eno izmed teh dobro poznanih blagovnih znamk je tudi orodje Bosch. V firmi se trudijo ponuditi kupcem najboljše razmerje med kvaliteto in ceno, pa naj bodo to električna orodja, varilni aparati, agregati ali kakšna druga orodja in naprave. So hkrati uvoznik ter zbirno servisno mesto za električno orodje Bosch. Kar se tiče zmogljivosti, trpežnosti in kvalitete spada orodje Bosch v kategorijo najboljših orodij na svetu. Električno orodje Bosch se deli v dve skupini. Ena skupina je profesionalno orodje Bosch “modri Bosch” za industrijo ter obrt in polprofesionalno orodje Bosch  “zeleni Bosch” za domačo uporabo. Verjetno ni lokacije na svetu, ki ne bi poznala tega orodja in ostalih produktov korporativnega lastnika Roberta Boscha. Verjetno ni kraja na svetu, kjer ne bi poznali omenjenega orodja in drugih produktov korporacije Roberta Boscha. Bosch orodja imajo tri leta garancije.

Orodje Metalmikulić

Garnitura zidarskih sekačevOrodje Metalmikulić bi lahko z drugimi besedami opisali tudi kot kakovost, kvaliteta in izredna funkcionalnost. Vse te vrline so želja vsakega posameznika. Orodje Metalmikulić z izredno široko in veliko ponudbo vseh vrst orodij, od vozičkov z orodji, različnih garnitur, moment ključev pa do delovnih čevljev, ki so tudi ključni del vsakega opravila.Voziček za orodje Eurovision

Svetovno znano znamko lahko dobite na enem mestu in to za kakršnokoli opravilo. Tako si lahko pomagate z avtomobilskim orodjem, da popravite vašega jeklenega lepotca in mu tako zagotovite daljšo življenjsko dobo. Tukaj je tudi orodje Metalmikulić, ki pomaga gradbenikom pri njihovih opravilih s pomočjo raznih klešč, škarij za betonsko železo in ostalimi stvarmi, ki bi prišle prav. Ne smemo pa pozabiti na zaščitna sredstva, ki so še posebej zelo pomembna pri posameznih opravilih. Tako boste lahko zaščitili sebe pred poškodbami in umazanijami. Zakaj bi si povečevali možnost padcev težjih stvari na noge, ko pa vam orodje Metalmikulić priskrbi izredno kvalitetne delovne čevlje.

Z raznimi vozički, pa lahko pospravite vse orodje in tako počistite vaš delavni prostor in si ga uredite po svojih željah. Stvari pa boste imeli urejene in vsako na svojem mestu. Tako boste lahko takoj vedeli kam ste pospravili kako stvar, ki jo hitro potrebujete. Nizka cena in kvaliteta je tisto, kar orodje Metalmikulić nudi vam.

Kaseta za orodje

Kaseta za orodje

Kaseta za orodje je priročna zadeva za shranjevanje orodja. Z njo se lažje spoprimete dela in hkrati se lahko organizirate, saj imate vse potrebne stvari na enem mestu, kar je pa zelo uporabno za marsikoga. Kaseta za orodje, znamke Unior, je pet delni izdelek iz pločevine, ki je iz kakovostnega jekla. Njena neuničljivost, če jo uporabljamo primerno, je zaradi zaščite z lakom, ki je proti mehanskimi poškodbami. Kakovost in vzržljivost, ki prevladujeta pri kaseti za orodje, nista edini dobri lastnosti, ki jo uvrščata v sam vrh, tukaj je tudi njena inovativnost. Njena notranjost je enostavna in dosegljiva in tako vam pomaga k lažjemu vrzdrževanju reda. Zaradi tega je tudi vaše dele hitrejše in boljše kakovosti. Kaseta za orodje je res izdelek, ki ga vsak mojstrovalec potrebuje doma, pa če je orodje vzel prvič v roke, ali pa z njim vihti že nekaj let. Red je odraz vsakega človeka in kaseta vam pripomore do tega.

Moment ključ

Moment ključ

 

Moment ključ je orodje, ki omogoča nadzor nad krožno silo ali vrtilnim momentom, ko hočemo odviti oz. priviti vijak ali matico. Tako lahko uporabnik izmeri navor matice ali vijaka, da se ujema s specifikacijami. To omogoča pravilno napetost vseh delov. Moment ključ meri navor kot nadomestek za napetost vijaka. Ta tehnika trpi zaradi netočnosti nedoslednega ali neusmerjenega trenja pri vijaku. Metal Mikulić vam ponuja široko izbiro ključev. Ima veliko karakteristik. Nekaj izmed njih je točnost rezultatov zaradi močne izvedbe – tudi ko so pogoji dela težavni. Moment ključ ima zaradi velikega kota zasuka izboljšano natančnost in posledično so možnosti preobremenitve manjše. S tem ključem si lahko zelo olajšate delo, saj je tudi narejen po standardu ISO. Njegova lahka in priročna uporaba je zato priročna tudi za osebe nežnejšega spola. Poleg tega pa imate tukaj tudi vrhunsko kvaliteto ključev, saj so vodilne znamke v Slovenije in tudi v svetu – Unior. Že s tem pa vse pove, da je njegova življenjska doba dolga.

Ugodna ponudba
V kolikor išcete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.

Kategorije