Kako do novih vhodnih in notranjih vrat

No ja precej enostavno, zapeljite se do bližnje trgovine, vzemite vrata, ter se napotite na blagajno. Seveda pa lahko vhodna vrata ali pa notranja vrata daste izdelati tudi po meri. Med izdelki po meri in tipskimi izdelki obstaja kar nekaj razlik. Tipski izdelki so zahvaljujoč masovni proizvodnji malce cenejši, a velikokrat še to ne, tu pa malce peša kvaliteta. Za izdelke izdelane po meri ste lahko prepričani, da bo kvaliteta na nivoju, saj si izdelovalci nebi privoščili skrunjenja svojega imena s slabimi izdelki.

Notranja vrata

Izdelava vrat po meri traja malce dlje časa, vendar ste lahko v kvaliteto izdelka prepričani. Pa si poglejmo še nekaj ostali prednosti, če ima vhod nestandardiziranih mer, nimate druge možnosti kot to, da se odločite za izdelavo po meri. Poleg nadstandardnih mer in oblik pa lahko tudi odločate o vseh dodatkih, ki jih najdete na vratih. Izbirate lahko poljubna nasadila, kljuke, stekla in še kaj.

Kakšna vrata pa so boljša, ali lesena ali pa aluminijasta ali pa kakšna druga. Vse je odvisno od vaših specifikacij in želja. Za vhodna vrata je najpomembneje to, da so varna in preprečijo vstop nezaželenim gostom. Steklena vrata bi bilo precej lahko razbiti, nedovoljen vstop pa je veliko težji če gre za aluminijasta ali lesena vrata. Lesena vrata po meri vam lahko izdela kateri izmed kvalitetnih mizarjev, ki jih v Sloveniji ne primanjkuje. Malce poglejte na spletu, saj jih ima velika večina svoje spletne strani na katerih vas čakajo galerije izdelkov. Ko boste izbrali primernega obrtnika se lahko z njim dogovorite za sestanek in kmalu vas bodo čakala nova vrata.

Ugodna ponudba
V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.
Nasveti

V kolikor vrata niso izpostavljena posebnim vplivom iz okolja, kot je direktna sončna toplota in bližnji radiator, le ta ne potrebujejo veliko vzdrževanja. Vrata le občasno očistite z vlažno krpo, ključavnico in nasadila pa namažite z grafitom ali grafitno mastjo.