Izbira motorne žage

Motorne žagePrvo vprašanje, ki se pojavi pred nakupom motorne žage je gotovo namen uporabe. Ali se bo uporabljala v profesionalne namene, za domačo rabo, ali pa samo kot hobi. To na koncu vpliva na izbiro velikosti ter tipa motorja, ki bo ustrezal izbranemu namenu. Če se zanimate za nakup motorne žage si oglejte spletno stran proficenter.si preko zgornje hiperpovezave. Če imate v lasti gozd in izkoriščate drva za ogrevanje, je priporočljivo, da kupite žago z boljšimi karakteristikami, saj jo boste bolj pogosto uporabljali. Motorne žage s slabšimi karakteristikami so namenjene bolj za občasno rabo, kot je obžagovanje dreves. Tako da tisti najbolj zahtevni uporabniki le posezite po motornih žagah, ki spadajo v najvišji kakovostni razred. Take motorne žage vam bojo dale najboljše rezulate ter tudi najdlje služile, saj so konstruirane iz najkakovostnejših materialov. Poglejte si tudi različne blagovne znamke, saj različni proizvajalci ponujajo različne ponudbe ter lastnosti motornih žag.

Motorne žage Hitachi-Tanaka

Motorna žagaMotorne žage so najpogosteje uporabljene, ko je potrebno podreti drevo in ga nato razžagati na manjše kose. Uporabne so seveda tudi za druge vrste in oblike lesa, vendar ponavadi se jih bolj uporablja v gozdovih. Na strani www.metalmikulic.si/ponudba/motorne-zage je velika izbira motornih žag, s katerimi boste lahko podrli marsikatero drevo, ali pa odžagali vejo. Včasih so bile motorne žage težje in je bilo delo z njimi težavno, zdaj pa so večinoma lažje in enako kvalitetne, zato skoraj ni razlike med njimi.

Predno pa jih kupite, pa morate vedeti za kaj jih boste uporabljali. Ali bo to za domačo rabo, kjer bi jo uporabljali za pripravo drv, ali pa bi bila to profesionalna uporaba, kjer bi delo potekalo v gozdu. Seveda je potrebno tudi vedeti za kako debelino boste uporabljali motorne žage. Če so drevesa manjše debeline, potem so žage z slabšim motorjem primerne, vendar ne morejo biti pa te iste žage uporabne za debelejša drevesa, saj boste tako preobremenili motor in jo pokvarili.

Na spletni strani lahko med veliko ponudbo za motorne žage, pošljete tudi povpraševanje ali pa jih pokličete in z veseljem vam bodo.

Pihalnik za listje

Baterijski pihalnik za listjePihalnik za listje, ki spada med motorne žage, še posebno če je baterijski, je precej boljši od tistega na bencin, ali pa od grabljenja listja ročno. Najpogostejša razlika je v tem, da so lažji,tišji in ne proizvajajo izpušnih plinov, kar pomeni, da to ni dobro samo za nas, ampak tudi za okolje. V primerjavi z grabljenjem pa je čisto očitno, pa ne porabimo toliko energije. Prihranimo pa tudi na času, še posebno, če se nam na vrtu, dvorišču, ali pa kje drugje nabere veliko listja. Metal Mikulić ponuja baterijski pihalnik za listje znamke Bosch, ki vam pomaga k boljši čistoči okoli vašega doma in prihrani trud. Njegova majhna teža in jakost pihanja je odraz, da je to kvalitetna vrsta motorne žage. Najbolj všečno je pa to, da ga lahko uporablja prav vsak, tako ženske kot moški in marsikateri otroci. Torej če imate veliko odpadlega listja doma, potem preprosto morate kupiti baterijski pihalnik za listje.

Vrtne kosilnice

Vrtna kosilnica
Vrtne kosilnice so stroji za košenje trave. Uporablja vrteče se rezilo, ki kosi na enakomerno višino. Večinoma vrtne kosilnice uporabljamo okoli doma in seveda na vrtu, saj se tudi zato tako imenujejo. To pa zato, ker tam nimamo velike površine. Priporočljivo je, da se jih uporablja na ravnih podlagah s čim manj hribčki. Priporočljiva pa je uporaba le na travnatih površinah, kjer ni kamenja, ali pa podobnih stvari, ki bi lahko uničile rezilo. Vrtne kosilnice obstajajo tudi že večje kot na primer s sedežem, ki so bolj primerne za velike površine in kosilnice, ki so pritrjene na traktorje, ki so pa primerne še za večje površine. S takimi kosilnicami je košenje lažje in precej enostavnejše. Ne porabimo tako veliko moči, še posebno če se uporablja kosilnico na lasten pogon, ki vam omogoča, da se samo sprehajate zraven in jo usmerjate – brez prerivanja gor in dol po površinah. Metal Mikulić vam ponuja izvrstne vrtne kosilnice znamke Hitachi, ki so primerne tako za male površine, kot tudi za velike.

Ugodna ponudba
V kolikor išcete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.

Kategorije