Cenik montažnih hiš

Cenik montažnih hišNekoč je veljalo, da so zidane hiše tiste prave in so bile hiše narejene z lesa zgolj tiste hiše, katere so imeli revnejši, saj si zidanih niso mogli privoščiti. Sedaj temu ni več tako! Montažne hiše so čisto tako kvalitetne, če ne ponekod še bolj kot zidane! Poleg tega imajo montažne hiše velike prednosti pred zidanimi. Ena izmed teh prednosti je na primer to, da se montažne hiše lahko zgradi v izjemno kratkem času za razliko od zidanih hiš, kjer lahko gradnja traja kar obilo časa. Poleg tega je montažna hiša tudi dosti bolj odporna na razno razne morebitne naravne pojave. Med drugim je predvsem odporna na potresne sunke. Potresni sunki znajo do dobra pretresti zidano hišo in s tem uničiti marsikaj saj se zidaki lahko začnejo krušiti. Lesene, se pravi montažne hiše pa se zgolj malo pretresejo tako, da bi lahko rekli da po potresnih sunkih zgolj poravnamo sliko v dnevni sobi, katero je zaradi tresljajev premaknilo, to pa je tudi vse. Montažne hiše so tudi dobro zaščitene proti razno raznimi drugimi zadevami. Če mislite da je les kaj man odporen od betona se motite, saj so montažne hiše dan danes premazane in opremljene z najrazličnejšimi premazi in drugimi zadevami, katere hišo tako zaščitijo, da jo tako rekoč nič ne more presenetiti. Ena izmed dobrih lastnosti montažnih hiš pa je tudi ta, da je montažne hiše cenik lahko v večini bistveno manjši kot na primer cenik za navadno, zidano hišo. Zidaki in druga oprema, katero rabimo za izgradnjo zidane hiše je lahko zelo draga, med tem, ko je montažne hiše cenik bistveno manjši že samo zaradi materiala. Seveda je montažne hiše cenik lahko različen glede na kvaliteto oziroma vrsto samega lesa. Poleg tega moramo pri montažne hiše cenik upoštevati tudi to, da so cene odvisne od tega koliko ta les kasneje tudi zaščitimo. Montažne hiše cenik se lahko tako spreminjajo  če les zaščitimo z veliko premazi in s tem poskrbimo za odlično obstojnost in zaščito pred vsem, kar bi znalo naši montažni hiši škodovati moramo seveda odšteti malo več denarja, a tega kasneje zagotovo ne bomo obžalovali! Montažne hiše niso več to, kar so bile. Sedaj so montažne hiše na enakem nivoju kot zidane, imajo vse sodobne standarde in so na splošno odlična za bivanje saj vam dajejo pridih narave in s tem poskrbijo za še večji občutek domačnosti in lagodja, tako, da je vaše zadovoljstvo s tem več kot zagotovljeno!

Ugodna ponudba
V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.
Ali ste vedeli?

Montažna hiša v primerjavi z klasično zidano stanovanjsko hišo veliko bolje izkoristi prostor. Montažne hiše ob enakih zunanjih dimenzijah, zaradi tanjših sten, pomenijo do 10% več stanovanjske površine v primerjavi z zidanimi hišami.