Alfanatura d.o.o., profesionalci za montažne hiše

Ko se začnete odločati za gradnjo ali nakup nepremičnine, si morate vzeti čas in zadevo dobro premisliti. Tudi v Sloveniji so vedno bolj priljubljene montažne hiše. Pravi profesionalci na tem področju, so v podjetju Alfa natura d.o.o.. Podjetje z veliko skupino profesionalcev na področju gradnje montažnih hiš, zna prisluhniti željam kupcev in z njimi ustvariti popoln dom.  Alfanatura d.o.o.
 Montažna hiša Alfanatura Podjetje, poleg objektov namenjenih bivanju, projektira in izdeluje montažne hiše, ki v osnovi niso namenjeni bivanju. To so predvsem industrijske hale, skladiščni objekti, poslovni objekti, športni objekti, vrtci in pa šole. Montažna gradnja iz lesenih lepljenih plošč daje objektu občutek topline in narave, hkrati pa so leseni materiali energetsko varčni.

Kako potekajo faze gradnje montažne hiše  od začetka pa vse do finalizacije, si lahko pogledate na filmu, ki so ga pripravili.

Ugodna ponudba
V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.
Ali ste vedeli?

Montažna hiša v primerjavi z klasično zidano stanovanjsko hišo veliko bolje izkoristi prostor. Montažne hiše ob enakih zunanjih dimenzijah, zaradi tanjših sten, pomenijo do 10% več stanovanjske površine v primerjavi z zidanimi hišami.