Letne pnevmatike za osebna vozila

 Letne pnevmatike za osebna vozila Tako kot takrat, ko je zima začela hladiti ozračje je treba tudi poleti zamenjati pnevmatike. V letnem času zimske pnevmatike namreč niso več kaj preveč uporabne, sam so prilagojene na mokre in zaledenele ceste, se pravi za zimsko ozračje, zato jih je potrebno zamenjati. Nadomestijo jih letne pnevmatike, katere so bolj prilagojene za suhe površine in laže drsijo po takih cestah. Prav tako drugače prenašajo trenje in imajo tako drugačno oprijemljivost na cesto, tako, da se lahko poleti z njimi vozimo brez vseh skrbi. Letne pnevmatike za osebna vozila se nič kaj preveč ne razlikujejo od letnih gum za druga vozila, le da so ta po profilu oziroma velikosti prilagojena za tako imenovana osebna vozila.  Letne pnevmatike za vaš osebni avtomobil lahko kupite ali naročite preko interneta, v avtomobilističnih trgovinah ali pa kar pri samem vulkanizerju, kateri vam kasneje vaše letne pnevmatike tudi pravilno nadomestijo na avtomobil in poskrbijo, da je vaša vožnja z njimi varna in kar se da udobna.
Ugodna ponudba
V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.
Kategorije
Nasveti

Za optimalen oprijem in minimalno obrabo gume je pomemben ustrezen tlak. Priporočljivo je da tlak v pnevmatiki preverite vsaj enkrat na dva meseca, če pa na cesti preživite veliko časa pa naj bo ta interval še pogostejši. Tlak v gumi preverjamo ko je guma hladna, saj bo le tako izmerjen tlak pravilen.