Ugodna in kvalitetna lesena okna

Lesena oknaLesena okna napolnijo dom z občutkom topline in počutimo se bolj domače. Če se zanimate za nakup lesenih oken kliknite na sliko in odprla se vam bo spletna stran podjetja Štajerles trade, ki ima za vas ugodno ponudbo kvalitetnih lesenih oken za vaš dom. Naj vas ne skrbi ali ima lesena okna v dimenziji vaši prejšnjih oken, saj imajo okna v vseh dimenzijah. Toda podjetje Štajerles trade ni samo podjetje, ki proizvaja lesena okna, ampak je podjetje ki proizvaja še PVC okna, vhodna vrata iz lesa in PVC-ja in izdelujejo tudi parket za vaš dom, torej Štajerles trade je podjetje, ki se ukvarja skoraj z vsemi lesnimi izdelki. Kliknite na sliko in si oglejte ponudbo podjetja Štajerles trade, ki vam prodaja zelo ugodne Lesena okna, če pa želite še kaj več o podjetju Štajerles pa kliknite na sliko in odprla se vam bo spletna stran podjetja Štajerles trade.

Ugodna ponudba
V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.
Nasveti

Lesena okna, je potrebno negovati, da le ta dosežejo dolgo življenjsko dobo. Sama nega okenskega okvirja je sestavljena iz dveh korakov. Prvi je čiščenje površine, za katerega je značilno, da okna operemo z veliko vode in le blagim čistilnim sredstvom.Nikakor ne uporabljamo gob za ribanje in drugih ostrih sredstev.
 
Ko smo okenske okvirje očistili pa moramo nanje nanesti posebno negovalno mleko. To mleko krepi lazurni film in omogoča da je okno dobro zaščiteno pred vremenskimi pojavi, poleg tega pa ustvari lepo, gladko in sijočo površino lesa.