Subvencija za okna

Glede na razmere, ki se dogajajo po svetu bi lahko rekli, da zgleda tako, kot da krize, ki razhaja ne bo nikoli konec. Povsod se zapirajo razna podjetja, denarja primanjkuje na vsakem vogalu, ljudje ostajajo brez služb, nekateri pa na žalost komaj preživijo teden. V teh časih se je tako težko spustiti v kakšno večjo zadevo, kot je na primer menjava oken. Sicer lahko najdemo tudi ugodne ponudnike, ki nam nudijo menjavo oziroma zamenjavo oken vendar še vedno ta pride kar veliko denarja. Stvar nam lahko bistveno olajša zadeva, kateri pravimo subvencija za okna. Subvencija za okna ponuja Evropski sklad, dobijo pa ga lahko tako rekoč prav si, ki se odločijo za menjavo svojih starih oken. Edina zadeva, katero moramo upoštevati, ko zaprosimo za subvencijo za okna je ta, da naša stara okna zamenjamo za nova, lesena. Prijavo je po navadi na sklad potrebno poslati kakšne tri mesece prej, saj traja približno toliko časa, da to odobrijo ter vam tako omogočijo dvajset odstotni popust na vaša nova, lesena okna. Subvencija za okna
Ugodna ponudba
V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.
Nasveti

Lesena okna, je potrebno negovati, da le ta dosežejo dolgo življenjsko dobo. Sama nega okenskega okvirja je sestavljena iz dveh korakov. Prvi je čiščenje površine, za katerega je značilno, da okna operemo z veliko vode in le blagim čistilnim sredstvom.Nikakor ne uporabljamo gob za ribanje in drugih ostrih sredstev.
 
Ko smo okenske okvirje očistili pa moramo nanje nanesti posebno negovalno mleko. To mleko krepi lazurni film in omogoča da je okno dobro zaščiteno pred vremenskimi pojavi, poleg tega pa ustvari lepo, gladko in sijočo površino lesa.