Najcenejša lesena okna

Štajerles trade d.o.o.Če kliknete na sliko se vam bo odprla spletna stran podjetja Štajerles trade d.o.o., ki vam ponuja zelo ugodna lesena okna, ki so iz zunanje strani oblečeni v ALU. Njihova okna so dodatno izolirana in zato nudijo boljšo izolacijo kot pa navadna lesena ali PVC okna, njihovo ponudbo si lahko ogledate na njihovi strani, na katero pridete z preprostim klikom na sliko. Da so okna bolj zavarovana so pa z zunanje strani oblečena v aluminij, ki jih ščiti pred zunanjimi vremenskimi vplivi, ščiti jih a tudi pred škodljivci, ki iz zunanje strani ne morejo napasti ta lesena okna saj so oblečena v aluminij. Okna so dodatno izolirana, zato da našemu domu nudijo največjo izolacijo kar se da, saj je že les kot osnoven material dober izolator. Torej če se odločate za nakup oken, ki naj izgledajo iz znotraj lesena okna iz zunaj pa naj bodo aluminjasta in moderna, ima Štajerles trade d.o.o. najugodnejšo ponudbo za vas.

Ugodna ponudba
V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.
Nasveti

Lesena okna, je potrebno negovati, da le ta dosežejo dolgo življenjsko dobo. Sama nega okenskega okvirja je sestavljena iz dveh korakov. Prvi je čiščenje površine, za katerega je značilno, da okna operemo z veliko vode in le blagim čistilnim sredstvom.Nikakor ne uporabljamo gob za ribanje in drugih ostrih sredstev.
 
Ko smo okenske okvirje očistili pa moramo nanje nanesti posebno negovalno mleko. To mleko krepi lazurni film in omogoča da je okno dobro zaščiteno pred vremenskimi pojavi, poleg tega pa ustvari lepo, gladko in sijočo površino lesa.