Prenosne klime

Prenosne klimeGlede na to, kako vroče je dan danes ne samo poleti, ampak tudi spomladi in jeseni so klimatske naprave zadeve, ki nas tako rekoč rešujejo pred vročino in poskrbijo, da lahko normalno preživljamo dan. Kakor koli pa so klimatske zadeve naprave, katere bolj kot ne namestimo v naša stanovanja in jih nekako ne moremo več premikati, oziroma prestavljati v druge kraje. Če tako veliko potujete, imate mogoče vikend, kjer se zadržujete veliko časa pa v njem nimate klime oziroma klimatske naprave si lahko omislite zadevo kot so prenosne klime. Prenosne klime delujejo sicer z malo manjšo močjo kot navadne, montirane, vendar še vedno več kot odlično shladijo prostor. Seveda je od tega kako močno prenosna klima deluje odvisno tudi to, kako močno, kvalitetno kupimo, zato moramo paziti, da se pred nakupom pozanimamo in tako zares posrbimo, da bo naša prenosna klima delovala kar se da brezhibno. Prenosna klima se lahko dobi na raznih prodajnih mestih, kjer prodajajo tehniko, lahko pa se za njo pozanimate tudi pri kakšnih specializiranih prodajalnah.

Ugodna ponudba
V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.
Ali ste vedeli?

Za klimatske naprave sta pomembna podatka EER in COP. Prvi pove kolikšen izkoristek ima klima ko ta hladi prostor. Če imamo klimo z močjo 2,8 kW in EER faktorjem 3,2 to pomeni da klima porabi za svoje obratovanje 0,875 kW električne energije.
 
Drugi podatek oziroma COP pa pove kolikšen izkoristek ima klima naprava, ko ta ogreva prostor. Če imamo klimo z močjo 2,8 kW in COP faktorjem 3,2 pomeni da klima za svoje obratovanje porablja 0,875 kW elektrike.