Montaža klime

Montaža klimePoletja so vedno bolj vroča in vsi vemo kako težko je bivati nekje, kjer na nas pritiska tudi preko trideset stopinj. Najboljša rešitev, ki nam v tem primeru pomaga so seveda klimatske naprave, naprave, ki prostor ohladijo na želeno temperaturo, nato pa to temperaturo v samem prostoru tudi ohranjajo in poskrbijo, da nam ni preveč vroče tako, da lahko upravljamo naše vsakodnevno delo. Klimatske naprave pa je seveda najprej potrebno tudi montirati in nastaviti tako, da bodo slednje pravilno delovale. Montaža klime se izvaja iz rok profesionalcev, ki delajo na tem področju. Montaža klime ne zahteva samo in zgolj montažo, se pravi montiranje klime na streho in namestitev ventilatorskega bobna, zahtevo tudi pravilno nastavitev in ureditev, tako, da naša klima po montaži tako tudi pravilno deluje. Montaža klime se lahko naroči pri posameznih ponudnikih tovrstnih storitev, ponekod pa jih lahko naročite tudi pri samem prodajalcu, kjer ste kupili vašo klimatsko napravo.

Ugodna ponudba
V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.
Ali ste vedeli?

Za klimatske naprave sta pomembna podatka EER in COP. Prvi pove kolikšen izkoristek ima klima ko ta hladi prostor. Če imamo klimo z močjo 2,8 kW in EER faktorjem 3,2 to pomeni da klima porabi za svoje obratovanje 0,875 kW električne energije.
 
Drugi podatek oziroma COP pa pove kolikšen izkoristek ima klima naprava, ko ta ogreva prostor. Če imamo klimo z močjo 2,8 kW in COP faktorjem 3,2 pomeni da klima za svoje obratovanje porablja 0,875 kW elektrike.