Nagrobni spomeniki po meri

Nagrobni spomeniki, so izdelki iz naravnega kamna izdelani največkrat iz granita in marmorja. Nagrobni spomeniki po meri so lahko vseh oblik, izdelani pa so lahko strojno ali ročno. Izdelujejo se izključno po naročilu.
Nagrobni spomeniki, so lahko strojno obdelani z pomočjo brušenja, vklesavanja, poliranja, barvanja, risanja ter vstavljanja določenih dodatkov po želji naročnika. Nagrobniki so lahko izdelani tudi v kombinaciji z drugim materialom. Izdelani so razmeroma hitro,  saj ima kamnosek v delavnici že pripravljene plošče iz naravnega kamna.
Nagrobni spomeniki so lahko tudi izklesani. Na sposobnost klesanja vpliva:

  • Mineralna sestava,
  • Struktura in tekstura.

Nagrobni spomeniki so pod velikim vplivom vremenskih razmer zato so izdelani iz trpežnejših naravnih kamnov. Nagrobniki so lahko izdelani popolnoma po vaših željah. Kamnoseška delavnica poskrbi za nego in izgled vašega nagrobnika.
Nagrobniki so spomeniki, ki jih postavimo našim dragim družinskim članom ob njihovi smrti. Naj naša skrb za nagrobnik odraža naš odnos do preminulega sorodnika. Poskrbimo, da je lep in urejen.

Nagrobni spomeniki

Ugodna ponudba
V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.
Kategorije
Nasveti

Naravni kamen najlažje in brez kakršnihkoli poškodb očistimo z vodno paro. Vodna para kamen očisti globinsko in ostane svež dalj časa. Da bo naravni kamen imel tudi lep sijaj, ga lahko tudi zaščitimo z različnimi premazi.