Poceni in kvalitetno orodje

HitachiV primeru da potrebujete poceni in kvalitetno orodje, ki vas ne bo pustilo na cedilu kjerkoli boste delali z njim, potem je orodje Hitachi pravo za vas, saj je narejeno iz najkvalitetnejših materialov in orodje je zelo poceni, s klikom na sliko lahko pridete do strani kjer imajo zelo ugodno ponudbo orodja vseh blagovnih znamk. Če pa imate srečo pa lahko imajo vaš izdelek tudi v akciji, in ga tako dobite še ceneje, zato pa čim hitreje kliknite na sliko, in si oglejte njihovo ponudbo.

Hitachi orodje je kvalitetno, vendar v primeru da se pokvari imate zato v tem primeru kar tri leta garancije. In če se vaše orodje v treh letih pokvari ga lahko brezplačno pripeljete nazaj na servis, kjer vam ga bojo brezplačno popravili.Ponujajo vam pester izbor orodij. Najdete lahko vse kar bi si vsak domač ali pa profesionalni uporabnik želel. Na ponudbi imate vrtalne vijačnike, vijačnike za suho montažne konstrukcije, žag, kotne brusilnike, vrtalna, rušilna in udarno rušilna kladiva in še veliko drugih stvari. Vsa orodja, ki jih boste našli so zelo kakovostni, cenovno ugodni in primerni za vsakogar.

Toda s klikom na sliko se vam bo odprla spletna stran na kateri ne prodajajo le orodja Hitachi ampak prodajajo tudi druge blagovne znamke, ki so tudi med najkvalitetnejšimi v Sloveniji, če pa imate srečo je pa lahko vaš iskani izdelek tudi v akciji in ga lahko dobite za zelo nizko ceno.

Vrtalno kladivo

Vrtalno kladivo Želite kupiti vrtalno kladivo znamke Bosch? Potem zagotovo nad njim ne boste razočarani, saj je znamka Bosch znana po kvalitetnem, zmogljivem in trpežnem orodju. Znamka Bosch zaradi vseh teh pozitivnih lastnosti sodi med najboljša orodja na celem svetu. Znamka Bosch ima v svoji ponudbi posebna profesionalna orodja in orodja, primerna za domačo uporabo.

Med seboj se le-ta razlikujejo v barvi, in sicer vrtalno kladivo v zeleni barvi je namenjeno domačim mojstrom, medtem ko je vrtalno kladivo v modri barvi namenjeno profesionalni uporabi. Vrtalno kladivo Bosch ima maksimalno moč udarcev 2.8 J in naredi do 4.260 udarcev na minuto. Vrtalno kladivo nudi največji premer vrtanja v beton z udarnimi svedri 4-26 mm, medtem ko je v premer vrtanja v jeklo 13 mm, v les pa 30 mm. Znamka Bosch za profesionalno vrtalno kladivo nudi tri letno garancijo ter široko mrežo pooblaščenih serviserjev tako v Sloveniji kot tudi tujini.

Udarno kladivo

Udarno kladivo HitachiUdarno kladivo Hitachi, ki ga prodajajo v podjetju Metal Mikulić, lahko poleg navadnega vrtanja tudi udarno vrta. To je tehnika, pri kateri deluje kladivo, s katerim se pri vrtanju hitreje prazni luknja. Tako dobite bolj čisto in lažje pregledno luknjo in seveda hitreje izvrtano. Ponavadi to tehniko vrtanja uporabljajo za smolne sklope in vstavljanje moznikov. Udarno kladivo, ki je znamke Hitachi, ima delovanje na baterijo, ki je izredno vzdržljiva, z njim pa lahko vrtate tako v beton, kot železo in seveda les. Uporaba je izredno enostavna, ena izmed tega je to, da je izredno lahko udarno kladivo, s katerim lahko lažje vihtite. Njena moč in kvaliteta pa zaradi tako majhne teže, ni slabša. Pri nakupu pri njih, pa dobite tudi garancijo, ki je podaljšana za kar 24 mesecev. Priloženi so pa tudi hitri polnilec, dodatna baterija, s katero boste lahko delo nadaljevali takoj, v primeru, da se vam primarna izprazni, kovček, za lažji prenos in stranski ročaj za lažjo držo med delom.

Krožna žaga

Krožna žaga je stroj, ki ima zobato kovinsko ploščo za rezanje. Uporablja se za rezanje lesa ali drugih materialov in je lahko ročna ali pa namiznaKrožna žaga krožna žaga. Večina teh žag je izdelana za rezanje lesa, vendar so lahko opremljene tudi z rezilom za rezanje zidakov, plastike in kovine. Obstajajo tudi namensko izdelane krožne žage, izdelane posebej za določene materiale.

Metal Mikulić ima izredno veliko izbiro krožnih žag vrhunske znamke Hitachi. Njihova dobra cena in zmogljivost vas bo prepričala v nakup. Doma so take stvari potrebne, ker prav pride pri raznih opravilih. Ko se hočemo pripraviti na kakšno večje delo pri hiši, je krožna žaga nepogrešljivi del orodja, ki ga potrebujemo. Vedno so stvari, ki jih je potrebno odmeriti in pravilno ter ravno odžagati, da se ujema vsak kos posebej. Zato pa to ne moremo početi z navadno žago, ker ni natančnosti in si s tem potem samo uničujemo material, ki ga potrebujemo in povečujemo stroške.

Ugodna ponudba
V kolikor išcete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.

Kategorije