ProfiCenter

ProficenterSe vam je pokvaril delavni stroj ali pa načrtujete konstrukcijo pa nimate primernega orodja? Mogoče ime trgovina ProfiCenter ravno to kar vi potrebujete.

Na izbiro vam imajo ponuditi 5000 različnih izdelkov. V njihovih skladiščih imajo na zalogi električno ročno orodje, varilne aparate, pnevmatske orodje, gradbeno opremo, agregate, kompresorje, orodja za inštalaterje ter vse kar potrebujete za vrt in gozd. Vendar vsi ti izdelki so izdelki priznain znamk kot so Hitachi, Honda Husqvarna, Iskra, Stayer, Unior in še mnogo drugih. Izdelke v trgovini ProfiCenter pa lahko dobite po nizkih cenah saj pri njih se vedno najdejo izdelki, ki so v akciji.

Bi radi vedeli zakaj nakupovati v spletni trgovini ProfiCenter?

Glavni razlogi, da se odločite za nakupe v trgovini ProfiCenter so velik nabor izdelkov najrazličnejših znamk. Če se pri kupljenem artiklu pojavijo težave, ne skrbite, ProfiCenter vam nudi lasten servis. Če se odločite za nakup nad 100€ vas čaka še dodatno presenečenje, brezplačna dostava na dom.

V času akcij ali razprodaj lahko ujamete znižanje cen na določene artikle do 40%.  Za nekaj več informacij glede izdelkov, dostave, naročila in podobno lahko pokličete na njihovo brezplačno telefonsko številko. Ter naročite brezplačen ProfiCenter katalog poln kvalitetnih izdelkov, ki so slovenskega kakor tudi tujega porekla. Vendar vam bo za spletni nakup le registracija oz. prijava na ProfiCenter to omogočala.

Če po nakupu določenega izdelka iz spletne trgovine ProfiCenter niste zadovoljni, vam omogočajo vračilo nakupljenega blaga v roku 15ih dneh od nakupa. Jamčijo vam vračilo vaše kupnine.

Električno orodje podjetja Mikulić

Vbodna žaga HitachiElektrično orodje najdete na spletni strani od podjetja Metal Mikulić, kjer lahko izbirate med njihovo široko ponudbo. Električno orodje se razdeli na akumulatorsko orodje, vrtalna in rušilna kladiva, kotne brusilnike, razne vrtalnike in vijačnike, žage ter sesalnike – puhalnike in še drugo. Poleg tega pa imajo na izbiro tudi različne znamke, kot je električno Vrtalnik Hitachiorodje znamke Makita, Bosch in Hitachi, ki so zelo kvalitetne. Med drugimi, pa boste videli, da imajo tudi znamke Elektro Mascinen in Stayer, ki sta prav tako dobri. Pri vsakem izmed teh zavihkov, pa boste videli veliko izbiro različnih orodij, različnih oblik, tehničnih lastnosti in drugo, ki lahko samo pove, da je izbira velika. Električno orodje tudi servisirajo in ponujajo garancijo, v kolikor je blago kupljeno pri njih. V primeru raznih vprašanj, pa jih lahko pokličete, ali pa pošlješe povpraševanje oz. katerokoli vprašanje in z veseljem vam bodo pomagali. Kontaktne podatke najdete na njihovi spletni strani, kakor tudi veliko drugih stvari.

 

 

Kotni brusilnik

Akumulatorski kotni brusilnik
Kotni brusilnik je električno orodje, z vrtljivim se diskom. Disk je pritrjen pod pravim kotom na motor in se vrti z zelo veliko hitrostjo. Običajno se kotni brusilnik uporabljaja za brušenje, rezanje, poliranje kovine, betona, pološčic in druge trdne materiale. En primer uporabe je pri avtomobilu, ko z njim odstranjujemo rjo, ali pa ga spoliramo. Drugi je pa za reševanje ponesrečencev, ko so na primer imeli nesrečo in so ujeti v avtu. Tako električno orodje je lahko zelo nevarno in je potrebno upoštevati varnostne ukrepe, da se preprečijo poškodbe ali požar. Poškodbe glave, obraza in stopal so običajne poškodbe v času delovanja te naprave. Priporočena je tudi čelada in obrazna maska zaradi letečih ostankov. Prav tako je potrebno dobra obutev, da na ne pade kakšen odžagan kos kovine ali betona na noge. Paziti pa je treba tudi na iskre, ki jih kotni brusilnik proizvaja med rezanjem, da se ne vžge kakšna stvar.

Vrtalni stroj

Magnetni vrtalni stroj


Vrtalni stroj je na voljo v najrazličnejših oblikah in velikostih. Poleg tega, lahko izbirate tudi med vrtalnimi in rušilnimi kladivi, ki ga lahko poleg vrtanja, uporabljate tudi za vrtanje z udarjanjem ter dletenje. Dobite pa lahko tudi vrtalne vijačnike. Neverjetno velika izbira med različnimi proizvajalci, kot so Makita, Hitachi, Bosch in še veliko drugih. Vrtalni stroj se lahko uporablja tako za les, kovino, kamen in druge materiale. Seveda je tukaj še pomembno od različnih svedrov, ki jih uporabljate, saj ni vsak sveder primeren za vsak material. Vrtalni stroj pa je lahko tudi zelo nevaren, saj se lahko hitro poškoduješ. Zato je včasih potrebno, da se zavaruješ pred tem z razno opremo, kot so rokavice, očala in podobno. Priporočljivo pa je, da si zavarujete tudi sluh. Poleg vseh teh orodij so zraven priložena navodila, za katere je priporočljivo, da se jih prebere pred uporabo. S tem lahko podaljšate delovno dobo stroju in na podlagi tega tudi privarčujete.

Ugodna ponudba
V kolikor iščete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.