Udarni vrtalnik

Udarni vrtalnik

Prenavljate stanovanje in rušite stene? Ali pa ste se lotili novo gradnje pa morate malo “poštemati” za električno napeljavo in vodovod? Potem vam predlagamo obisk spletne trgovine Proficenter.si, kjer boste našli odlično ponudbo električnega in ostalega orodja. Udarni vrtalnik Hitachi najdete na http://www.proficenter.si/ponudba/hitachi****/udarni-vrtalnik-dv20vb2, kjer vas čaka ugodna ponudba in hitra dostava kvalitetnega orodja.

Poznamo več vrst istega proizvajalca. Razlikujejo se samo po moči motorja, hitrosti brez obremenitve, po najvišjem navoru. Seveda je potrebno tudi upoštevati do v kolikšno globino lahko vrtamo. To je odvisno tudi od materiala.

Udarni vrtalnik omogoča klasično ter vibracijsko vrtanje. Udarnik vrtalnik je na voljo z nadstandardno opremo, in sicer stranskim ročajem, transportnim kovčkom in globinskim omejilom. Udarni vrtalnik Hitachi je namenjen tako za domačo kot tudi profesionalno uporabo v industriji ter gradbeništvu. Udarni vrtalnik je namenjen vrtanju v jeklo (13 mm), v les (40 mm) in v beton (20 mm). Udarni vrtalnik boste z lahkoto rušili zidove ipd., saj je izjemno lahek za uporabo (2,2 kg) in odličnega dizajna. Uporablja se lahko v najtežjih pogojih zaradi svoje oblike.  Zaradi mehkega ročaja vendar zelo dobro oprijemljivega materiala nam orodje nudi varen in siguren prijem. Preverite ponudbo na Proficenter.si in si zagotovite kvalitetno orodje po ugodni ceni že danes. Udarni vrtalnik Hitachi je prava izbira za vas!

Bosch kvaliteta

Vrtalno kladivo BoschBosch je znamka kvalitete, zato je tudi na www.metalmikulic.si/ponudba/bosch* orodje kvalitetno. Velika izbira med akumulatorskim orodjem, kjer so razni vijačniki in udarna kladiva. Najdete tudi razna rušilna kladiva in pa seveda vrtalna. Poleg tega je tukaj še veliko drugega orodja znamke Bosch, ki je prav gotovo uporabno za vsakogar. Veliko orodja, za različno delo. Tako se lahko tudi sami lotite opravil po hiši in okolici. Podjetje Metal Mikulić ima veliko opreme, na enem mestu. Dobite lahko tudi vrtalnike, sesalnike oziroma puhalnike, žage in še mnogo drugega orodja te znamke. Podjetje je pa tudi uradni uvoznik. Ponujajo trilentno garancijo in veliko servisno mrežo po celi Sloveniji. Tako da je za vsakega blizu in mu ni treba delati nepotrebnih kilometrov in si pri tem delati nepotrebne stroške. Pri obisku spletne strani, pa boste videli veliko ugodnosti, ki so nujene. Veliko popustov na kvalitetne izdelke. Tako boste lahko privarčevali tudi na samem orodju. In za to ceno dobili tisto, kar ste si želeli oziroma si želite.

Industrijski sesalec

Industrijski sesalec

Industrijski sesalec je stroj, ki se uporablja za čiščenje poslovnih prostorov, kot so razne pisarne, tovarne in trgovine. Zelo je podoben hišnemu sesalniku, vendar je industrijski sesalec boljše kvalitete saj se z njim lahko počisti večje površine v krajšem času. Večja je tudi sesalna moč, ki zelo prav pride večjim podjetjem. Metal Mikulić ponuja tudi industrijski sesalec znamke Bosch, ki se lahko pohvali z njegovimi dobrimi lastnostmi. Uporaben je lahko tako v gradbeništvu, kot v industriji. Znamka Bosch je znamka kvalitete in tradicije. V večini primerov so industrijski sesalniki zasnovani tako, da so lahko uporabljeni bolj učinkovito in enostavno. Nekateri imajo celo večje vrečke za smeti. Zraven so tudi različni nastavki, s katerimi si lahko pomagate pri manj dostopnih kotičkih ter nastavki za različne površine. Vse to lahko dobite v podjetju Metal Mikulić, ki lahko izbirate še med drugimi znamkami, kot so Hitachi, Starmix, , Elektro Maschinen, Makita. Obiščite jih in se prepričajte sami.

Baterijski vijačnik

Baterijski vijačnik


Baterijski vijačnik je zelo uporabna zadeva. Nekateri so manjši in lahko dostopajo na težje dostopna mesta, drugi pa spet večji in so primernejši za druge stvari. Njihova prednost je predvsem enostavna uporaba in delovanje na podlagi baterije, ki se jo lahko polni. To pomeni, da je baterijski vijačnik prenosljiv in uporaben skoraj povsod. Veliko pripomorejo pri varčevanju vaše energije, saj je privijanje ali izvijanje precej enostavnejše. Seveda pa niso uporabni le za privijanje in izvijanje. Lahko jih uporabljate tudi za vrtanje. Tukaj je malo slabše, ker porabi več energije in posledično se baterija hitreje izprazne. Baterijski vijačnik vam zelo prav pride, ko hočete sestaviti kako omaro, posteljo ali pa drugo podobno stvar. Tako zelo privarčujete na času in seveda vaši energiji. Zakaj bi se trudili po nepotrebnem. Metal Mikulić vam privarčuje vso to energijo z njihovo izbiro baterijskih vijačnikov. Poleg tega, pa boste privarčevali tudi na denarju. Obiščite spletno stran in poglejte za svoj baterijski vijačnik.

Ugodna ponudba
V kolikor išcete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.

Kategorije