Kaj prinaša novega iphone 12 svojim uporabnikom

Kaj prinaša novega iphone 12 svojim uporabnikom

Iphone 12 je nova serija Applovih telefonov, ki podpirajo 5G in imajo dobre izboljšave. Zato novi iphone 12 lahko konkurira Samsungu, ki je na tem področju vodilni telefon tudi v višjem cenovnem rangu, sploh pa se je ljudem približal cenovno ugodnimi Samsung telefoni serije Galaxy A. Telefon iphone 12 bo v treh cenovnih različicah od 600 do 1200 evrov in sicer sta višja cenovna razreda pro in Max.

iphone 12

Mobilni telefon iphone 12 bo imel povsem novo obliko in večji ekran. Apple je podjetje, ki je znano po tem, da se zelo potrudi glede izgleda in oblike ter funkcionalnosti svojih izdelkov, zato je tudi zelo cenjen. Ti telefoni bodo še vedno stekleni in kovinski ter z zaobljenimi robovi lepih linij. Narejeni bodo tako, da so preprosti za uporabo.

Iphone 12 bo še vedno ostal pri svoji značilni beli barvi, vendar se bo Apple prvič podal v nove barve, kot so kovinska zelena, modra in siva, kar bo gotovo povečalo povpraševanje med uporabniki. Vsi telefoni bodo imeli OLED zaslon in bodo v štirih različicah. Bistvena prednost teh telefonov je hitro osveževanje zaslona in hitro reagiranje na uporabnika. Njihovi zasloni bodo tanjši ter energijsko bolj učinkoviti.

Novi iphone 12 ima novo anteno kar pomeni, da lahko sprejema več signalov, med njimi 5G. Baterija bo zdržala dlje časa in povečali bodo tudi RAM, torej hitrost pomnjenja ter samega delovanja telefona. Povečala se bo tudi hitrost internetnega prenosa, kar enostavno pomeni, da bo ta telefon izjemno hiter ter uporaben. Dosegljiv pa bo tudi malo tanjšim žepom in ne bo več treba zapraviti celega premoženja za to, da bi imeli novi Applov telefon.

Ti telefoni so že od nekdaj imel izjemne kamere. Tokrat bo nova kamera imela 3D globinsko zajemanje, kar pomeni revolucijo v tem pogledu. Telefon bo imel štiri leče ter tudi skener LIDER. Imel bo tudi super funkcijo, ki bo preprečila, da bi se slike stresale in ne bodo več neostre.

Na vrh