Elektro agregat

elektro-agregatElektro agregat znamke Hitachi za boljše in daljše delovanje. Uporaba na različnih krajih in različnih prostorih, kjer zagotovo vsakemu vedno pride prav. Za primer bi lahko dali piknike na prostem, ki se ponavadi zavlečejo pozno v noč, elektro agregat pa vam pomaga, da zaradi takih malenkosti ni potrebno prenehati z veseljem.

Njegova izredna moč s 5.700 W, ki je maksimalna in 5.100, ki pa je trajna, vam zagotavljata uporabo na vrhuncu. Njegov motor, ki je znamke Mitsubishi GM401, pa pove, da je to res kvaliteten izdelek. Njegova teža je majhna, saj znaša samo 78kg, poleg tega pa ustvarja samo 70dB hrupa.

Proficenter vam elektro agregat ponudi pa še po nizki ceni. Lahko bi se reklo, da tako dobite dobro blago, za malo denarja. Ravno to si pa vsak želi. Z obiskom njihove spletne strani si lahko pomagate k lažji odločitvi. V primeru kakršnihkoli nejasnosti, pa jih lahko kontaktirate.

Agregati

Elektro agregat

Agregati so nepogrešljiva naprava za delo na terenu, kjer ni dostopa do električne energije. Agregati tako bistveno olajšajo delo, saj s pomočjo bencinskega ali dizelskega motorja mehansko energijo pretvarjajo v električno energijo. Več o ponudbi agregatov najdete na http://www.metalmikulic.si/ponudba/agregati. Agregati so tako zelo uporabna naprava, saj zagotovi električno energijo praktično povsod in tako poganja električno stroje. Na voljo sta dve vrsti agregatov, in sicer z motorjem na bencinski ali dizelski pogon.

Delujoči agregati lahko proizvedejo moč od 1 do 1000 kW. Metal Mikulić d.o.o. je vrhunski ponudnik agregatov svetovno priznanih proizvajalcev, in sicer Honda, Hitachi, Fogo in Genset. Prav tako vam za vse agregate kupljene v njihovem podjetju nudijo kvaliteten in hiter servis. Preglejte njihovo ponudbo agregatov po dostopnih cenah.

Agregati dobrih znamk

Varilni agregatAgregati so zelo uporabni, saj pretvarjajo mehansko energijo v električno in tako jih lahko uporabimo skoraj povsod, kjer potrebujemo razsvetlitev in podobne stvari, ki rabijo električno energijo. Agregati in kompresorji so na spletni strani podjetja Metal Mikulić. Lahko boste videli, da imajo v ponudbi trofazne in elektro agregate znamke Fogo Agregaty, Honda, kateri obstajajo še inverterski, Hitachi. Tukaj so še dieselski agregati znamke GenSet. Dobite lahko pa tudi agregate za traktorje in za varjenje. Seveda so pa tukaj še kompresorji, ki vedno pridejo prav.

Agregati so res uporabni, saj jih lahko uporabljate v gozdu, kjer nimate možnosti električnega priklopa, ali pa na kakšni jasi ali pa koči, kjer je električna energija tuja. Tako lahko organizirate piknike in s tem razsvetlite prostor in razveselite ostale ljudi s tem, ko jih rešite teme. Seveda, pa so zelo priročni lahko tudi doma, kjer pridejo v veliko pomoč, ko pride do izpada električne energije.

Akumulatorji

AkumulatorAkumulatorji, ki vam jih ponuja Metal Mikulić najdete na njihovi spletni strani pod zavihkom agregati. To so rezerve energije, ki so ponavadi polnjene od alternatorja. Alternator je naprava, ki pretvori mehanično energijo iz motorja v električno. Ta se nato uporabijo za hitre reakcije v elektrolitih v akumulatorjih, ki so najpogosteje sestavljeni iz oksidnih svinčenih plošč potopljenih v mešanico kisline in vode. Ko so akumulatorji v uporabi, žveplena kislina reagira z oksidnimi svinčenimi ploščami in oblikuje se svinčev sulfat. Polnjenje zahteva pa ravno obratno reakcijo, ki potem omogoča, da se shranjuje kemična energija. Akumulatorji se torej uporabljajo za pogon vozila in za zagotavljanje razsvetljave. Na bencinskih motorjih so zelo pomembni, saj brez njih ne morej vžgati. Nasprotno velja to pri dizelskih, ki tega ne potrebujejo. Agregati, avtomobili, traktorji, tovornjaki in še veliko stvari uporablja akumulatorje. Lahko bi se reklo, da je to zelo priročna zadeva, saj si verjetno noben ne predstavlja kako bi bilo brez njih.

Kompresorji

Batni kompresorKompresorji so naprave, ki povečajo količino zraka, ki ga imajo v določenem prostoru in tako ustvarijo pritisk. Metal Mikulić ponuja dva različna kompresorja. Eden je batni E500, drugi pa E650. Batni kompresorji spadajo med energetske volumenske stroje. Ker se bat v valju giblje, se delovni prostori spreminjajo, zato tudi pravimo, da je to ena izmed njihovih značilnosti. Energija se povečuje pri stisljivih snoveh v večih stopnjah, ker se pri tem povečujeta temperatura in gostota, v nasprotnem primeru, pa se določena prostornina manjša. V tem primeru je priporočeno, da se dovaja energijo, na primer električno, ki pa se potem spremeni v tlačno. Batni kompresorji imajo večji tlak, manjšo vrtilno frekvenco in pretok v primerjavi s turbinskimi. Delimo jih na kompresorje, visokotlačne kompresorje in vakuumske črpalke glede na njegovo stopnjo kompresije. Imajo zelo široko področje uporabe: gorilni in indrustrijski plini, zrak, vodna para in podobno. V metalurgiji jih uporabljajo za proizvodnjo umetnih snovi, polnjenje motorjev, vpihovanje zraka in podobno, drugje uporabljajo pa pri pogonu pnevmatičnega orodja.

Ugodna ponudba
V kolikor išcete ugodne storitve, izdelke ali produkte, izberite kategorijo, ki vas zanima in s tem prihranite. Pripravili smo vam pestro izbiro zanesljivih in najugodnejših ponudnikov.

Kategorije